Carolina Reaper Chilli, 142 ml

Cikkszám: MUR-CAROLINA-REAPER-CHILLI-SZOSZ-142
Encona Jamaikai BBQ szósz

Carolina Reaper Chilli, 142 ml

Cikkszám: MUR-CAROLINA-REAPER-CHILLI-SZOSZ-142
Raktáron  7 db
930 Ft

Aki imádja a méregerős chiliket, annak nem kell bemutatni, mit tudhat a Carolina Reaper Chilli szósz! Fogyasztása csak saját felelősségére!

Gluténmentes, laktózmentes. Vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
7 db
Márka
Encona
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Anglia
Kiszerelés
142 ml
Egységár
Egységár

Ft/kg

5.422 Ft/l