Finomra aprított paradicsom zöldfűszerekkel, 390 g

Cikkszám: DYN-FINOM-PARADICSOM-ZOLDFUSZERES-POMI-343646
Finomra darabolt paradicsom

Finomra aprított paradicsom zöldfűszerekkel, 390 g

Cikkszám: DYN-FINOM-PARADICSOM-ZOLDFUSZERES-POMI-343646
Raktáron  6 db
570 Ft

A finomra aprított paradicsom zöldfűszerekkel kiválóan használható ragu, levesek, zöldségleves, finom szószok és pizza készítéséhez. Só és mesterséges aroma hozzáadása nélkül. 


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
6 db
Márka
Pomi
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Olaszország
Kiszerelés
390 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

1.462 Ft/kg