Fiskars nagyméretű szakácskés 20 cm-es élvédő tokkal

Cikkszám: FIS-NAGYMERETU-SZAKACSKES-VEDOTOKKAL-20
Fiskars nagy méretű szakácskés 20 cm védőtokkal

Fiskars nagyméretű szakácskés 20 cm-es élvédő tokkal

Cikkszám: FIS-NAGYMERETU-SZAKACSKES-VEDOTOKKAL-20
Raktáron  3 db
-7%
7 200 Ft 6 700 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2020.08.31  -  A készlet erejéig!

Általános konyhai feladatokhoz használható sokoldalúan használható nagyméretű szakácskés élvédő tokkal. Nagyméretű, 20 cm pengehosszúságú szakácskés az erős pengének köszönhetően többféle vágási feladatra is alkalmas.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
3 db
Márka
Fiskars
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Finnország
Egységár
Egységár

Ft/kg

6.400 Ft/db