Felhasználási javaslata a gombás szószhoz
Már egy pár csepp különleges íz világot varázsol, akár a húslevesünkbe is. Sózás helyett ezt is lehet használni. Pörköltek, raguk, távol-keleti ételek, stir-fry (dobva-rázva) ételek ízesítője.
A gombás szójaszósz összetétele
- víz
- szójabab 25 (%)
- búzaliszt
- só
- cukor
- ízfokozó: E621, E631, E627
- gomba kivonat (1%)
- tartósítószer: E211
- színezőanyag: E150c
- szójaszósz aroma
Átlagos tápérték 100 ml gombás szójaszószban
- Energia: 764 kJ/185 kcal
- Zsir: 19 g, ebből telitett: 17 g
- Szénhidrát: 2,0 g, ebből cukor: 2,0 g
- Fehérje: 1,6 g
- Só: 0,05 g
Vásárlóink visszajelzése a Fűszeráruházról