Ízes hagyományok DVD

Cikkszám: MIR-IZES-HAGYOMANYOK-DVD
Ízes hagyományok DVD

Ízes hagyományok DVD

Cikkszám: MIR-IZES-HAGYOMANYOK-DVD
990 Ft
A műsorral bebarangoljuk Magyarország tájait, rácsodálkozunk a helyi építészet és a természet szépségeire. Olyan helyeken járunk amelyekről sokan nem is hallottak még. Megtudhatjuk, hogy a Balaton környéke nem csak a tótól és a szőlőről híres, hanem egyebek között a Csopak környéki mandulafákról is. És ki tudna különlegesebb mandulás ételeket készíteni, mina csopaki háziasszonyok?

Kiderül, hogy Szeged környékén vannak az ország legszebb rózsakertjei, és hogy ebben a virágban nem csak gyönyörködni lehet. A cukrozott rózsaszirom erre felé kedvelt csemegének számít. Különleges kiállításokat tekinthetünk meg a mindössze 230 lakossal rendelkező Lullán is, és persze eszünk, főzünk vég nélkül. Olyan ételeket, melyek receptjei anyáról lányára szálltak, és amelyekkel szakácskönyvekben valószínűleg sosem találkoznánk.

 

Nem kell időutazás, hogy újra a számkban érezhessük nagymamáink főztjének ízeit. A TV Paprika elkalauzol a vidéki konyhákba, ahol továbbra is a hagyományos ételeké a főszerep.

 

Nyilatkozat
A termék eredeti, nem másolt.


Fűszervonal

Kérdése van a webáruházunk kínálatával kapcsolatban? Vagy a fűszereszéssel, fűszerek használatával kapcsolatban szerene segítséget kérni? Akkor hívja bátran szakértő kollégáinkat munkanapokon 9.00 - 15.00 óra között, vagy írjon emailt a rendeles@fuszeraruhaz.hu címre.

Cikkszám
MIR-IZES-HAGYOMANYOK-DVD