Liofilizált, fagyasztva szárított földieper, 20 g

Cikkszám: BAL-LIOFIZALT-FOLDIEPER
Liofilizált, fagyasztva szárított földieper

Liofilizált, fagyasztva szárított földieper, 20 g

Cikkszám: BAL-LIOFIZALT-FOLDIEPER
Raktáron  2 db
1 070 Ft

Érdekesség: a 20 g fagyasztva szárított földieper 200 g friss gyümölcs felhasználálsával készült.

A liofilizált, fagyasztva szárított földieper sokféleképpen felhasználható.

Használhatja natur formában, vagy gyümölcsteaként, vagy fekete teák ízesítésére is. De használható joghurtban, egyéb tejtermékekben, süteményekben vagy desszertekhez is. Egyszerűen készíthető belőle szószok, mártások húsételek mellé. A fagyasztva szárított (liofizált) földieper folyadékkal elkeverve visszanyeri eredeti víztartalmát

Ugyanakkor a földieper vegetáriánus, paleolit, cukormentes valamint egyéb, diétás étrendekbe is jól illeszthető. 


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
2 db
Márka
Bálint csemegék
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

EU
Kiszerelés
20 g
Mentes
cukormentes, tartósítószer - és adalékanyag mentes
Egységár
Egységár

Ft/kg

53.500 Ft/kg