Liofilizált, fagyasztva szárított vadcseresznye, 60 g

Cikkszám: BAL-LIOFIZALT-VADCSERESZNYE
Liofilizált, fagyasztva szárított vadcseresznye

Liofilizált, fagyasztva szárított vadcseresznye, 60 g

Cikkszám: BAL-LIOFIZALT-VADCSERESZNYE
Raktáron  3 db
1 740 Ft

Érdekesség: a 60 g fagyasztva szárított vadcseresznye 420 g friss gyümölcs felhasználálsával készült.

A liofilizált, fagyasztva szárított vadcseresznye sokféle képpen felhasználható.

Használhatja natur formában, vagy gyümölcsteaként, vagy fekete teák ízesítésére is. De használható joghurtban, egyéb tejtermékekben, süteményekben vagy desszertekhez is. Egyszerűen készíthető belőle szószok, mártások húsételek mellé. A fagyasztva szárított (liofizált) vadcseresznye folyadékkal elkeverve visszanyeri eredeti víztartalmát

Ugyanakkor a vadcseresznye vegetáriánus, paleolit, cukormentes valamint egyéb, diétás étrendekbe is jól illeszthető. 


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
3 db
Márka
Bálint csemegék
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

EU
Kiszerelés
60 g
Mentes
cukormentes, tartósítószer - és adalékanyag mentes
Egységár
Egységár

Ft/kg

29.000 Ft/kg