A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
ragacsos rizs 36%, víz, rizs 30%, citrom kivonat
japán konyha, miyata termékek,
A mirin a japán konyhában gyakran használt, rizsből készített bor. Az íze hasonlít a szakéhoz, csak alacsonyabb az alkoholtartalma. A mirint általában főzéshez használják, de halételek, grillezett húsok készítésekor, azok ízesítésére is használható. A mirin melegítés hatására elveszíti alkoholtartalmát, és különleges, fűszeres ízt ad az ételnek. Néha előfordul szusi ízesítőjeként is. Használhatjuk még cukor helyett édesítésre is, illetve a szójaszósz ízének egyensúlyozására is.
Érdekli a japán konyha? Olvasson róla egy kicsit többet itt: japán konyha >>
- Energia: 1305 kj/ 307 Kcal- Zsír: <0,5 g, ebből telített: < 0,1 g- Szénhidrát : 77 g, ebből cukor: 54 g- Fehérje: < 0,5 g- Só: < 0,01 g