Orecchiette olasz durum tészta, 500 g

Cikkszám: GUS-ORECHIETTE-DE-CECCO-500
Orecchiette olasz durum tészta

Orecchiette olasz durum tészta, 500 g

Cikkszám: GUS-ORECHIETTE-DE-CECCO-500
Raktáron  4 db
890 Ft

Ha szereti a különleges olasz tésztákat, akkor az orecchiette (fülecske) száraztésztát biztosan szeretni fogja. Az 1886-ban alapított De Cecco márka pedig prémium minőség az olasz tészták között.

Az orechiette száraztészta főzési ideje 10 perc


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
4 db
Márka
De Cecco
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Olaszország
Kiszerelés
500 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

1.780 Ft/kg