Paprika Drops 30 ml

Cikkszám: FA-PAPRIKA-DROPS-30
Paprika Drops
Paprika Drops
Paprika Drops
Paprika Drops

Paprika Drops 30 ml

Cikkszám: FA-PAPRIKA-DROPS-30
2 100 Ft

Mi is a Paprika Drops?
A Paprika Drops kizárólag természetes anyagokból álló intelligens ételízesítő, amely igazán tüzessé teheti ételeinket, azok ízének, konzisztenciájának megtartásával, valamint a chili paprika pozitív élettani hatásaival. A termék megalkotásánál a legfőbb cél az volt, hogy kiváló ételeinket eredeti ízükben élvezhessük, miközben, erősségüket, saját igényei szerint mindenki pontosan beállíthassa.

A Paprika Drops lehetséges felhasználási módjai
Ételeink csípősségének tökéletes beállítása! Mindenkivel előfordult már olyan, hogy főzés közben az egyik erős paprika épphogy csak csípett a másikból pedig egy fél is ehetetlenné tette az ételt. Ez innentől nem fordulhat elő! Hiszen a Paprika Drops minden egyes cseppje pontosan annyi paprikakivonatot tartalmaz, mint az előző.
A Paprika Drops bár rendelkezik a chili összes alkaloidájával, nem változtatja meg ételeink ízét, csak erőt, karaktert ad ételeinknek. Tökéletes pácok, szószok gyors, költséghatékony elkészítésére. Nem kell többé aggódnia, hogy egy-egy szelet húsra hány szem chilipaprika jut, nem kell hónapokkal előre fűszerolajakat készíteni! A speciális oldási technológiának köszönhetően, nem úszik fel a pác tetejére, így egységesen és egyenletesen tüzesíti ételeinket és életünket.

Javasolt alkalmazás: egy tányér ételbe 1 cseppet tegyen!

Kiszerelés
30 ml
Egységár
Egységár

Ft/kg

70000 Ft/l

A Paprika Drops pozitív hatásai

A teljes paprikakivonatban pedig a kapszaicinen kívül ott van az alkaloidtartalom, amely így a chili kedvező hatásait is bezárja a palackba.

 

A Paprika Drops és a meghűlés

A Paprika Drops-ban lévő kapszaicin izzadás révén hőveszteséget vált ki ( tulajdonképpen elindítja a thermogenezist, ami elindítja a verejtékezést) emiatt a sikerrel alkalmazható a meghűlés kezelésére.

 

A Paprika Drops és a Diéta

A Paprika Drops felszívódva beindítja a thermogenesist! Ez a tulajdonság a diétázóknak is nagy segítség , hiszen ilyenkor a nyugalmi energiafelhasználás is növekszik, azaz fogyasztásával több kalóriát égetünk el, mint amennyit egyébként felhasználnánk.

 

A Paprika Drops és a Boldogság

Az emberi szervezet, a Paprika Drops-ban lévő kapszaicin hatásának (csípős érzés) ellensúlyozására endorfint szabadít fel. A tudomány mai állása szerint ez a vegyületcsoport felelős a boldogság, az öröm, az elégedettség kialakulásáért.

 

A Paprika Drops és az Egészség

A Paprika Drops-nak a teljes paprika kivonat ad lelket. A paprika kivonat a kutatások alapján sikeresen csökkentette a vizsgált személyek vérképében a koleszterin és a trigliceridek szintjét.

 

A Paprika Drops és az Pénztárca

A Paprika Drops üvegcséjében 1.000 csepp kivonat található. Felhasználóink többsége az enyhén csípős ételeket szereti, melyhez 1 csepp Paprika Drops is elegendő.2.000 Ft = 1.000 csepp, azaz 1 csepp ára mindösszesen csak 2 forint!

 

Összetevők: alkohol 87 vlv%, paprika kivonat, víz.

A termék adatai:
Kiszerelés: 30 ml
Bruttó egységár: 70000 Ft/l


Fűszervonal

Kérdése van a webáruházunk kínálatával kapcsolatban? Vagy a fűszereszéssel, fűszerek használatával kapcsolatban szerene segítséget kérni? Akkor hívja bátran szakértő kollégáinkat munkanapokon 9.00 - 15.00 óra között, vagy írjon emailt a rendeles@fuszeraruhaz.hu címre.

Cikkszám
FA-PAPRIKA-DROPS-30