Paprika Drops, 30 ml

Cikkszám: FAD-PAPRIKA-DROPS-30
Paprika Drops
Paprika Drops
Paprika Drops
Paprika Drops

Paprika Drops, 30 ml

Cikkszám: FAD-PAPRIKA-DROPS-30
Nincs raktáron
2 100 Ft

Mi is a Paprika Drops?
A Paprika Drops kizárólag természetes anyagokból álló intelligens ételízesítő, amely igazán tüzessé teheti ételeinket, azok ízének, konzisztenciájának megtartásával, valamint a chili paprika pozitív élettani hatásaival. A termék megalkotásánál a legfőbb cél az volt, hogy kiváló ételeinket eredeti ízükben élvezhessük, miközben, erősségüket, saját igényei szerint mindenki pontosan beállíthassa.

A Paprika Drops lehetséges felhasználási módjai
Ételeink csípősségének tökéletes beállítása! Mindenkivel előfordult már olyan, hogy főzés közben az egyik erős paprika épphogy csak csípett a másikból pedig egy fél is ehetetlenné tette az ételt. Ez innentől nem fordulhat elő! Hiszen a Paprika Drops minden egyes cseppje pontosan annyi paprikakivonatot tartalmaz, mint az előző.
A Paprika Drops bár rendelkezik a chili összes alkaloidájával, nem változtatja meg ételeink ízét, csak erőt, karaktert ad ételeinknek. Tökéletes pácok, szószok gyors, költséghatékony elkészítésére. Nem kell többé aggódnia, hogy egy-egy szelet húsra hány szem chilipaprika jut, nem kell hónapokkal előre fűszerolajakat készíteni! A speciális oldási technológiának köszönhetően, nem úszik fel a pác tetejére, így egységesen és egyenletesen tüzesíti ételeinket és életünket.

Javasolt alkalmazás: egy tányér ételbe 1 cseppet tegyen!


Kérdése van a fűszerekkel, egyéb termékeinkkel kapcsolatban? Kérdezze kollégáinkat emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen, vagy hívja munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámot.

Raktárkészlet
0 db
Várható szállítási idő
Beszerzés alatt
Márka
paprika Drops
Származási hely
Magyarország
Kiszerelés
30 ml
Egységár
Egységár

Ft/kg

70.000 Ft/l