Tavaszi tekercs lapok 12 db-os szettben, 134 g

Cikkszám: DYN-SPRING-ROLL-WRAPPERS-BLUE-DRAGON
Tavaszi tekercs lapok, 12 db

Tavaszi tekercs lapok 12 db-os szettben, 134 g

Cikkszám: DYN-SPRING-ROLL-WRAPPERS-BLUE-DRAGON
Raktáron  11 db
1 040 Ft

A Blue Dragon tavaszi tekercs papírjával ízletes zöldségekkel, hússal vagy tenger gyümölcseivel töltött tekercseket készíthet, melyet párolva vagy olajban sütve készíthet el.

A tavaszi tekercs felhasználása: 1. Helyezze a lapokat egyesével forró vízbe, amíg puha és hajlékony nem lesz (kb. 10-15 másodpercig). 2. Vegye ki a lapot a vízből, helyezze egy vágódeszkára, majd itassa fel a felesleges vizet. 3. Helyezze a tölteléket a rizslap közepére. 4. Hajtsa be az alját és az oldalakat. 5. Tekerje fel a lapot. Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
11 db
Márka
Blue Dragon
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Vietnám
Kiszerelés
12 db
Mentes
Gluténmentes
Egységár
Egységár

Ft/kg

87 Ft/db