A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
Mire használható a sushi mellet a wasabi paszta? Képzeld el a húsvéti sonkát a szokásos tormával ízesítve, de a wasabi pasta mégis valami már, különleges ízt kölcsönöz az egésznek. Kiválóan alkalmas szendvicsek ízesítésére, főtt ételekbe, és még sok más egyéb, igen ízletes ételt hozhatsz létre segítségével.
sushi, szusi
A wasabi paszta számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Az enyhén csípős, más néven japán tormaként ismert sűrítmény kiválóan alkalmas ételek ízesítésére. A szusi nélkülözhetetlen ízesítője.
- torma por 37%, édesítő: szorbit, víz, kukoricaolaj, só, módosított kukoricakeményítő, MUSTÁR kivonat, savasság szabályzó: E330, sűrítőanyag: E415, színezék: E102, E133
- energia: 1082kJ/258 kcal- szénhidrát: 39 g ebből cukrok: 8,2 g- zsír: 9,2 g ebből telített: 2,9 g
- rost: 1,3 g- fehérje: 3,8 g- só: 5,8 g
Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok hosszában félbe vágva, friss uborka hasábokra vágva, krémsajt
A hoso maki elkészítése:
Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől A nori lap alsó részén rakj egy réteg krémsajtot, arra uborka hasábokat. Tekerd fel.
Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok, nyers lazac csíkokra vágva, friss uborka hasábokra vágva, krémsajt
A futo maki elkészítése:
Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1,5 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől A nori lap alsó részén rakj egy réteg krémsajtot, arra a lazacot és az uborka hasábokat. Tekerd fel.
Hozzávalók: sushi rizs, wasabi, szeletelt füstölt lazac
A nigiri sushi elkészítése:
Nedves kézzel formálj kis „csónakokat” az alja lapos legyen a teteje púposA rizs tetejét kend be wasabival és helyezd rá a lazac darabokat
Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok, surimi, kaliforniai paprika csíkokra vágva, krémsajt, csokor metélőhagyma, fekete szezámmag
A california maki elkészítése:
Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől. A rizst szórd meg szezámmaggal, majd fordítsd meg úgy hogy a rizs legyen lefelé a bambuszlapon. Rakj egy réteg krémsajtot a norira, majd a surimit, a paprikát és a metélőhagymát is rakd rá. Tekerd fel.