Acél wok 31 cm-es - Ken Hom kollekció

Cikkszám: DYN-KEN-HOM-WOK-31
31 cm-es acél wok fa nyéllel - Ken Hom kollekció

Acél wok 31 cm-es - Ken Hom kollekció

Cikkszám: DYN-KEN-HOM-WOK-31
Raktáron  9 db
7 630 Ft

Ken Hom elismerten a világ egyik legelismertebb kínai és ázsiai szakértője. Ken szenvedélyesen szereti a kiváló alapanyagokat és a hatékony autentikus ázsiai konyhai eszközöket is. A Ken Hom acél wok segít otthonába varázsolni az igazi autentikus ázsiai, kínai ízeket.

Ken Hom szénacél wokjai vegyítik a praktikusságot és az évszázados hagyományt. Az eredeti szénacél wokok a használat során kapják meg azt a barnás bevonatot, mely biztosítja, hogy az ételek nem fognak letapadni. Így mindenki saját maga adja majd meg wokjának a „fűszerezést”.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.