Acél wok szett 7 részes - Ken Hom kollekció

Cikkszám: DYN-KEN-HOM-WOK-SET
Acél wok szett a Ken Hom kollekcióból

Acél wok szett 7 részes - Ken Hom kollekció

Cikkszám: DYN-KEN-HOM-WOK-SET
13 500 Ft

7 részes, fekete, tapadásmentes wok készlet

Tapadásmentes bevonat a könnyű használathoz és az egyszerű tisztításhoz. Anyaga: szénacél, műanyag és fa

Minden főzőlaphoz alkalmas, kivéve az indukciós lapot

A készlet tartalma: - wok 27 cm átmérőjű 

                             - 1db kiszedőkanál

                             -4 db evőkanál

                             -1 db keverő pálcika

Mosógatógépbe nem rakható

 Használata megkönnyíti a hagyományos ázsia fogások elkészítését.
A Ken Hom kollekció egyik legkeresettebb darabja.

 

 

 

 

Ken Hom

Tizenegy éves volt, amikor nagybátyja kínai éttermében érdeklődni kezdett a főzés után. Annyira érdekelte a főzés, a hozzávalók beszerzése és elkészítése, hogy hétvégenként és iskola után állandóan az étteremben segédkezett. Ekkor 30 pennyt keresett óránként.

Később, hogy fizetni tudja egyetemi tanulmányait főzőleckéket adott, amik annyira sikeresek voltak, hogy ösztöndíjat nyert a Culinary Academy képzésére. Ken-t olyan szakácsok tanították, mint Charlie Trotter.

Tanulmányai közben a BBC televízió saját készítésű főzőműsorához kínai szakácsot keresett. Ken-t Madhur Jaffrey ajánlotta, aki látta korábban Ken-t főzőleckéket adni.

Ezzel kezdetét vette TV-s karrierje. Első sorozatát 1984-ben forgatták, Ken Hom kínai konyhája címmel. Sorozatait szinte az egész világon vetítik azóta is, így Ken széles körben ismert kínai konyhaművészetéről.

Ken több mint 30 szakácskönyv szerzője. Legismertebb a kínai konyháról, de feldolgozott recepteket és kiadott könyveket a kambodzsai, malajziai, thai, szingapúri és vietnami konyháról is. Ken főzéshez kapcsolódó tapasztalatai által megtervezte saját wok kollekcióját, melyből több mint 7 millió darabot értékesítettek és a mai napig óriási siker mindenhol a világon.


Fűszervonal

Kérdése van a webáruházunk kínálatával kapcsolatban? Vagy a fűszereszéssel, fűszerek használatával kapcsolatban szerene segítséget kérni? Akkor hívja bátran szakértő kollégáinkat munkanapokon 9.00 - 15.00 óra között, vagy írjon emailt a rendeles@fuszeraruhaz.hu címre.

Cikkszám
DYN-KEN-HOM-WOK-SET