Átvétel Kecskeméti Csomagponton

Az érdeklődésre való tekintettel sikerült megoldanunk a személyes átvételt Kecskeméten. Így ha Ön kecskeméti, vagy Kecskemét környéki, akkor a megrendelését futárszolgálat igénybevétele nélkül is átveheti. Ez egyfelől gyorsaságot, másfelől kedvező árat takar.

Ha ezt a szállítási módot választja, akkor a kollégáink a megadott elérhetőségein jelzik Önnek, ha a megrendelt csomag összeállításra, illetve csomagpont partnerünk - a TÉ 96 Irodabútor és Irodaszék Studió - részére átadásra került.

Ennek az átvételi módnak a költsége 200 Ft, amely a csomagoplási és egyéb költségeket takarja.

 

A Kecskeméti Csomagpont elérhetősége

Fűszeráruház Kecskeméti Csomagpont - átvételi hely

 

A TÉ 96 Irodabútor és Irodaszék Studiót a 6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136 sz. alatt találja meg. Az épület előtt nagy alapterületű ingyenes parkolót talál, így a megállással sem lesz gondja.

GPS koordináták: É46.8888899  K19.6990999
(volt Mezőgép, Agrikon telephely)

Nyitva tartás: munkanapokon 8.00 - 12.00
Telefon: +36 30 399 4282

Kedves látogatónk! Kérdése van valamelyik fűszerünk használatával kapcsolatban? Vagy a webáruházunkban található termékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 70 453 88 88 telefonszámot munkanapokon 9.00 - 17.00 óra között.

Email címe, ahova a választ küldhetjük*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
Termékkel kapcsolatos kérdés
Fizetéssel kapcsolatos kérdés
Szállítással kapcsolatos kérdés
Elállással kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése

 

 

Fűszeráruház-Fűszerkuckó ügyfélszolgálat

Fűszeráruház Ügyfélszolgálat

Amennyiben a webáruházunkban található fűszerekkel, élelmiszerekkel, konyhafelszerelési eszközökkel kapcsolatban gyorsan megválaszolandó kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.30 - 16.30 óra között a +36 70 453 88 88 telefonszámon.

 

Fűszerek  I  Fűszerkeverékek  I  Tészták , magvak és lisztek  I  Édesség & nasi  I  Készételek & Konzervek  I  Savanyított és sós termékek  I  Konyhafelszerelés