Személyes átvétel Budapesten a Podmaniczky utcai csomagpontban

 

 

 

Ön Budapesten vagy közelében lakik? Akkor az Ön számára van egy kedvező lehetőségünk, a szállítási költség csökkentése érdekében. A minél kedvezőbb szállítási díjak elérése érdekében egy új szolgáltatást vezettünk be. Partnerünk, a Webshop Logisztika Budapest közreműködésével személyesen, az Önnek megfelelő időben veheti át a megrendelt fűszereket, egyéb termékket, ráadásul nagyon kedvező szállítási költséggel.

Az átvételi pont jól megközelíthető akár tömegközlekedési eszközökkel, akár autóval is. Parkolóhely is bőven akad a környéken, így ezzel nem lesz gondja. Az átadópont környéki parkolóhely zóna kódja: 3063 


Szállítási költség

Ennek az átvételi módnak a szállítási költsége csak 600 forint, így alacsony költséggel tudja megrendelni, illetve átvenni a szükséges alkatrészt kedvenc irodaszéke javításához.

 

Budapest Átvételi Pont elérhetőségei

Szeretné egyeztetni, hogy a csomagja már biztosan beérkezett? Vagy a megközelítéssel kapcsolatban informálódna? Nyitvatartási időben akár telefonon keresztül is azonnali segítséget kérhet.

Telefon:   +36 1 704 2848

Cím: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 43. (utcára nyíló fehér rácsos földszinti üzlethelyiség a volt ORION szaküzlet helyén)


Budapesti átvételi pont nyitva tartása

Ezen az átvételi ponton természetesen csak a már megrendelt és visszaigazolt termékeket tudja átvenni előzetes értesítés után. Készlet itt nincsen a termékeinkből. A fizetés egyelőre készpénzzel lehetséges, a bankkártyás fizetés sajnos még nem megoldott.

Hétfő: 12.00 - 18.00 óra

Kedd: 10.00 - 18.00 óra

Szerda: 10.00 - 18.00 óra

Csütörtök: 10.00 - 18.00 óra

Péntek: 10.00 - 18.00 óra

Szombat és vasárnap zárva 

 

Térkép az átvételi ponthoz


Parkolási zóna: 3063 Budapest, VI. kerület. 3. zóna

 

Azonnali információkérés fűszerekkel, egyéb termékeinkkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található fűszerekkel, fűszerkeverékekkel, élelmiszerekkel és konyhafelszerelési eszközökkel  kapacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

 

Email címe, ahova a választ küldhetjük*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
Termékkel kapcsolatos kérdés
Fizetéssel kapcsolatos kérdés
Szállítással kapcsolatos kérdés
Elállással kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése

 

 

Fűszeráruház-Fűszerkuckó ügyfélszolgálat

Fűszeráruház Ügyfélszolgálat

Amennyiben a webáruházunkban található fűszerekkel, élelmiszerekkel, konyhafelszerelési eszközökkel kapcsolatban gyorsan megválaszolandó kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.30 - 16.30 óra között a +36 70 453 88 88 telefonszámon.

 

Fűszerek  I  Fűszerkeverékek  I  Tészták , magvak és lisztek  I  Édesség & nasi  I  Készételek & Konzervek  I  Savanyított és sós termékek  I  Konyhafelszerelés