Csicseriborsó sós lében, 400 g

Cikkszám: GUS-CSICSERIBORSO-ELLEBI-400
Csicseriborsó sós lében

Csicseriborsó sós lében, 400 g

Cikkszám: GUS-CSICSERIBORSO-ELLEBI-400
Raktáron  15 db
340 Ft

Előfőzött csicseriborsó konzerv, mely sokoldalúan és gyorsan felhasználható. Kibontás után csepegtesse le a sós vizet és mossa át hideg vízzel.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
15 db
Márka
Ellebi
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Olaszország
Kiszerelés
400 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

850 Ft/kg