Csillagánizs őrölt fűszer, 30 g

Cikkszám: FA-CSILLAGANIZSOROLT-30
Csillagánizs őrölt fűszer

Csillagánizs őrölt fűszer, 30 g

Cikkszám: FA-CSILLAGANIZSOROLT-30
Raktáron  9 db
270 Ft

Az őrölt csillagánizs sokoldalúan, és sokféle képpen használható egzotikus fűszer. A kínai konyhában általában húsokhoz használják, legfőképpen a kacsához. Az indiai konyhában a garam masala és zöldséges ételek alapanyaga. Csatnikhoz, fűszeres levesekbe, sertéshez, marhához és halakhoz is használjhatjuk.

Európában általában a karácsonyi süteményekhez, forralt borhoz, gyümölcsökhöz, és mézeskalácshoz használjuk. A kemény csillagánisz őrölt változatát ajánljuk most Önnek.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
9 db
Márka
Fűszerkuckó
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Kína
Kiszerelés
30 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

9.000 Ft/kg