Kiszállítás FOXPOST csomagautómatákba

 

Foxpost kiszállítás-átvétel csomagatomatákkal

 

Jól tudjuk, hogy nincs mindenkinek ideje vagy kedve arra, hogy egész nap várja a futárt a megrendelt fűszerekkel, termékekkel. Ezért, és a vásárlóink visszajelzései alapján egy új átvételi lehetőséget is kínálunk Önnek. Ez pedig a megrendelt termékek szállítása, átvétele a FOXPOST országos lefedettségű, 102 db, könnyen megközelíthető helyen elhelyezett csomagautomatákból. 

Ezeket a csomagautomatákat könnyen megtalálja, hiszen kifejezetten forgalmas helyeken, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.

Sőt! Egy különleges ajánlatot is tartogatunk Önnek! Ha megrendelése eléri a 20.000 Ft-ot, a megrendelését ingyenesen kiszállítjuk Önnek!

 

 

Előnyök Foxpost csomagatomatákkal

Ha szeretné, hogy a legkényelmesebb módon és minél gyorsabban jusson el Önhöz a megrendelt irodaszék alkatrész, válassza a Foxpost csomagautomatás kiszállítást. Miért ezt ajánljuk Önnek?

  • Gyors. A megrendelt fűszerek, alapanyag akár már másnap már Önnél lehetnek
  • Kényelmes. A szükséges termékeket az Önhöz legközelebbi autómatába tudja rendelni, és akkor veszi át, amikor ideje van rá
  • Egyszerű. Ön csak kiválasztja a legközelebbi csomagautomatát, a többi már a mi dolgunk
  • Biztonságos. A megrendelt termék becsomagolva, sérülésmentesen jut el Önhöz.

Vásároljon 100% biztonsággal! Ha most Foxpost csomagatomatás szállítást-átvételt rendel, nem kell attól aggódnia, hogy nem kapja meg a kiválasztott élelmiszereket a pénzéért! A fizetés mindig csak a kiszállításkor, a csomag átvételekor történik. Így biztos lehet benne, hogy a megrendelt termékeket biztosan megkapja.

Szállítási költség: 890 forint (701 Ft + 27 % áfa)

Hogyan történik a kiszállítás-átvétel?

  • Ha a csomagmegérkezett az átvételi pontra, a Foxpost SMS-ben értesíti erről. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyitható ki az automata megfelelő ajtaja. 
  • Látogasson el az automatához, addja meg a kódot és nyissa ki a rekeszét: a csomag tartalmáról csak Önnek van tudomása, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.
  • Ha fűszereket, élelmiszereket nem előreutalással, vagy megrendeléskor bankkártyás fizetéssel rendelte, akkor sincs ok az aggodalomra: az automatánál a webshopunkhoz hasonlóan lehetősége van használni a bankkártyáját.

Azonnali információkérés fűszerekkel, egyéb termékeinkkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található fűszerekkel, fűszerkeverékekkel, élelmiszerekkel és konyhafelszerelési eszközökkel  kapacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

 

Email címe, ahova a választ küldhetjük*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
Termékkel kapcsolatos kérdés
Fizetéssel kapcsolatos kérdés
Szállítással kapcsolatos kérdés
Elállással kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése

 

 

Fűszeráruház-Fűszerkuckó ügyfélszolgálat

Fűszeráruház Ügyfélszolgálat

Amennyiben a webáruházunkban található fűszerekkel, élelmiszerekkel, konyhafelszerelési eszközökkel kapcsolatban gyorsan megválaszolandó kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.30 - 16.30 óra között a +36 70 453 88 88 telefonszámon.

 

Fűszerek  I  Fűszerkeverékek  I  Tészták , magvak és lisztek  I  Édesség & nasi  I  Készételek & Konzervek  I  Savanyított és sós termékek  I  Konyhafelszerelés