A rizslap használata
Készítsünk elő egy tál forró vizet. Mártsuk bele a rizslapot és várjuk meg, amíg megpuhul. Ez általában gyorsan, kb. 1 perc alatt megtörténik. Ezután már használhatjuk is. Ha a rizslapból tavaszi tekercset készítünk, célszerű falapon elvégezni a tekerést, mert ahhoz kevésbé tapad mint a porcelénhoz vagy üveglaphoz.
A kerek rizslap összetétele
- tápióka keményítő
- rizsliszt 16%
- víz
- só
Tápanyagérték 100 g kerek rizslapban
- Energia: 1424 Kj/340 Kcal
- Zsír: 0,17 g, ebből telített: 0,12 g
- szénhidrát : 84 g, ebből cukor: 2,8 g
- Fehérje: 0,4 g
- Só: 0,68 g
Vásárlóink visszajelzése a Fűszeráruházról