Kiszállítás GLS futárszolgálattal

Székalkatrész kiszállítása GLS futárralHa szeretné, hogy a legkényelmesebb módon és minél gyorsabban jusson el Önhöz a megrendelt fűszer, egyéb termékünk, válassza futárszolgálattal történő kiszállítást. Miért ezt ajánljuk Önnek?

  • Gyors. A megrendelt termékek akár már másnap Önnél lehetnek
  • Kényelmes. A futár a megrendelt termékeket a megadott címre viszi, legyen az a lakcíme vagy a munkahelye címe
  • Egyszerű. Ön csak megadja a szállítási adatait, a többi már a mi dolgunk
  • Biztonságos. A megrendelt termék becsomagolva, sérülésmentesen jut el Önhöz.

Vásároljon 100% biztonsággal! Ha most futárszolgálattal rendeli meg a szükséges termékeket, nem kell attól aggódnia, hogy nem kapja meg a kiválasztott termékeket a pénzéért! A fizetés mindig csak a kiszállításkor, a futárnak történik. Így biztos lehet benne, hogy a megrendelt termékeket biztosan megkapja.

Szállítási költség: 1.580 forint. Amennyiben a csomagot utánvéttel rendeli meg, akkor további 200 Ft utánvét kezelési díjat számolunk fel.

Hogyan történik a kiszállítás?

  • A kiszállítás előtt a futárszolgálat SMS értesítést küld a megadott mobil telefonszámra a kiszállítás várható időpontjáról.
  • Az SMS-ben találja a fizetendő vételárat, és az Ön csomagszámát, amivel érdeklődni tud a GLS ügyfélszolgálatnál megrendelésével kapcsolatban
  • A megrendelt t ermékek ára a futárnak készpénzben fizetendő. Kérjük, hogy ezt a szállítási, illetve fizetési módot csak akkor válassza, ha a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Ellenkező esetben kérjük válassza az előreutalást.
  • A futárnál elfogyhat az aprópénz, ezért ha megoldható, kérjük pontosan készítse ki az utánvét összegét

Fizetés bankkártyával

Székalkatrész kifizetése bankkártyávalÚjdonságként ajánljuk figyelmébe, hogy a megrendelt termékeket kiszállításkor már bankkártyával is kifizetheti a futárnál található mobil terminál segítségével. Ha ezt a megoldást szeretné választani, nem kell semmit tennie, csak a futárnak, átvételkor fizetéskor jeleznie.

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Ha bármi gond vagy kérdés merül fel a kiszállítással kapcsolatban, kérjük keresse a GLS Ügyfélszolgálatát.

GLS Ügyfélszolgálat elérhetősége:
hétfőtől péntekig 8.00 -20.00 óráig
Telefon: +36-29-88-67-00

Fizetési feltételek

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos a futárszolgálat - és így mi sem tudjuk elfogadni

 

Azonnali információkérés fűszerekkel, egyéb termékeinkkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található fűszerekkel, fűszerkeverékekkel, élelmiszerekkel és konyhafelszerelési eszközökkel  kapacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

 

Email címe, ahova a választ küldhetjük*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
Termékkel kapcsolatos kérdés
Fizetéssel kapcsolatos kérdés
Szállítással kapcsolatos kérdés
Elállással kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése

 

 

Fűszeráruház-Fűszerkuckó ügyfélszolgálat

Fűszeráruház Ügyfélszolgálat

Amennyiben a webáruházunkban található fűszerekkel, élelmiszerekkel, konyhafelszerelési eszközökkel kapcsolatban gyorsan megválaszolandó kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.30 - 16.30 óra között a +36 70 453 88 88 telefonszámon.

 

Fűszerek  I  Fűszerkeverékek  I  Tészták , magvak és lisztek  I  Édesség & nasi  I  Készételek & Konzervek  I  Savanyított és sós termékek  I  Konyhafelszerelés