Edények és serpenyők
Egyes tradícionális receptek elkészítéséhez elengedhetetlen a megfelelő edény, eszköz használata, mint a wok, vagy a bambuszpároló.
Egyszerű, és ízletes fogások bambuszpárolóval!
A magyar konyhákba, boltok polcaira nem olyan rég gyűrűzött be a bambuszpároló, ami garantálja, hogy minden nehézség, és bonyolult főzési technika nélkül készíthetünk látványos és ízletes ételeket.
A bambuszpároló működése rendkívül egyszerű, az eszköz bambuszrost fonásból áll össze, az alsó részén keresztül feltörő vízgőz egyenletesen megpárolja a lezárt edényben található alapanyagokat, a technikának köszönhetően a felhasznált élelmiszerek megőrzik ízüket és nem főnek túl. A bambuszpároló biztosítja a zöldségek élénk színét, és roppanós állagukat a párolás után.Az edényben különféle ételek készíthetők el, párolhatunk benne halat, vékonyra szelt húsokat, tofut és tésztákat is. A legismertebb ázsiai recept a kínai gőzgombóc, ezt a tradicionális ételt is elkészíthetjük a bambuszpároló alkalmazásával. Nem feltétlenül kell ragaszkodnunk a kínai konyhához, a lényeg, hogy egyforma méretű, kisebb méretű falatokat pároljunk az edényben!
Ha szeretne egészségesen táplálkozni, és az ételek igazi zamatát megízlelni, vásároljon bambuszpárolót kínálatunkból!