TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Shopmania

Látogassa meg a Fuszeraruhaz.hu webüzletet a ShopManian

Közösségi oldalak

facebook

Elérhetőségek
A1 Marketing Kft.
Telefon: +36-70/453-8888
Cím: 6000 Kecskemét, Wesselényi u. 5.
Fizetési megoldás


Bandi a hegyen DVD

Bandi a hegyen DVD
990 Ft
Végy egy túramániás, kissé balek, tériszonyos meteorológust, aki valaha szakács volt. Adj hozzá, egy kreatív, morbid humorral megáldott operatőrt, egy szintén túramániás, de cseppet sem tériszonyos szerkesztőt, egy csendesnek tűnő, jó ötletekkel megáldott, ambíciókkal teli technikust, és végül mindezt bolondítsd meg egy mindent mindenkinél sokkal jobban tudó, fokhagymaimádó hangmér-nökkel, aki majd minden forgatáson elmondja, hogy: Gyerekek! Már fél egy van, és még nem főztünk semmit!?
 • Ha mindez összeállt, keresd meg Magyarország legszebb helyeit, találj ki néhány szabadtűzön is elkészíthető ételt, mássz fel néhány hegycsúcsra, gyalogolj bele a még jeges, áradó patakba, kóstold meg alaposan a bort, mielőtt az ételbe teszed, és közben végig mosolyogj, mert a kamera forog!

   

  A Bandi a hegyen című műsor voltaképpen egy turisztikai magazin és egy gasztronómiai műsor sajátos házasságából jött létre. A sorozat főhőse Rázsi András, a fiatal egri szakács, aki középiskolai tanulmányai befejezése után különböző éttermek és szállodák konyháján dolgozott, majd úgy döntött, továbbtanul. Nemrég diplomázott meteorológusként, ám a konyhától, a főzéstől nem szakadt el. Bandi másik nagy szerelme a természetjárás, a túrázás. Sem eső, sem hó nem riasztja vissza egy-egy kiadós túrától. Ilyenkor magával viszi a legalapvetőbb felszerelést, és a nagy séták után könnyen elkészíthető, ám mégis ízletes étkekkel kényezteti magát.

   

  Bandi étkei mindig ízletesek, hiszen bár a természetben főz, nagy műgonddal, pontos arányokkal dolgozik. Egy-egy részből kiderül, miért jó túrázni, milyen alapvető eszközökre van szüksége egy természetjárónak, de az is, hogyan építhetünk halcsapdát, hogyan rakjunk tüzet nedves fából, és hol főzzünk, ha esik az eső.

   

  Nyilatkozat
  A termék eredeti, nem másolt.

 • Cikkszám
  MIR-BANDI-A-HEGYEN-DVD
Webáruház készítés