Bandi a hegyen DVD

Bandi a hegyen DVD
Végy egy túramániás, kissé balek, tériszonyos meteorológust, aki valaha szakács volt. Adj hozzá, egy kreatív, morbid humorral megáldott operatőrt, egy szintén túramániás, de cseppet sem tériszonyos szerkesztőt, egy csendesnek tűnő, jó ötletekkel megáldott, ambíciókkal teli technikust, és végül mindezt bolondítsd meg egy mindent mindenkinél sokkal jobban tudó, fokhagymaimádó hangmér-nökkel, aki majd minden forgatáson elmondja, hogy: Gyerekek! Már fél egy van, és még nem főztünk semmit!?
990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Ha mindez összeállt, keresd meg Magyarország legszebb helyeit, találj ki néhány szabadtűzön is elkészíthető ételt, mássz fel néhány hegycsúcsra, gyalogolj bele a még jeges, áradó patakba, kóstold meg alaposan a bort, mielőtt az ételbe teszed, és közben végig mosolyogj, mert a kamera forog!

 

A Bandi a hegyen című műsor voltaképpen egy turisztikai magazin és egy gasztronómiai műsor sajátos házasságából jött létre. A sorozat főhőse Rázsi András, a fiatal egri szakács, aki középiskolai tanulmányai befejezése után különböző éttermek és szállodák konyháján dolgozott, majd úgy döntött, továbbtanul. Nemrég diplomázott meteorológusként, ám a konyhától, a főzéstől nem szakadt el. Bandi másik nagy szerelme a természetjárás, a túrázás. Sem eső, sem hó nem riasztja vissza egy-egy kiadós túrától. Ilyenkor magával viszi a legalapvetőbb felszerelést, és a nagy séták után könnyen elkészíthető, ám mégis ízletes étkekkel kényezteti magát.

 

Bandi étkei mindig ízletesek, hiszen bár a természetben főz, nagy műgonddal, pontos arányokkal dolgozik. Egy-egy részből kiderül, miért jó túrázni, milyen alapvető eszközökre van szüksége egy természetjárónak, de az is, hogyan építhetünk halcsapdát, hogyan rakjunk tüzet nedves fából, és hol főzzünk, ha esik az eső.

 

Nyilatkozat
A termék eredeti, nem másolt.


Fűszervonal

Kérdése van a webáruházunk kínálatával kapcsolatban? Vagy a fűszereszéssel, fűszerek használatával kapcsolatban szerene segítséget kérni? Akkor hívja bátran szakértő kollégáinkat nyitva tartási időben a +3670 453 8888 telefonszámon, vagy használja a chat szolgáltatásunkat. De szeretettel várjuk személyesen is kecskeméti Fűszer Szaküzletünkbe, ahol a webáruházunk kínálatán kívül is sokféle különleges alapanyaggal, élelmiszerrel, konyhafelszerelési eszközzel és érdekes receptkönyvekkel is várjuk.

Fűszerkuckó üzlet: Kecskemét, Wesselényi u. 5.
Nyitva tartás: Hétfőtől - péntekig 9.00 - 17.00 óráig

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
MIR-BANDI-A-HEGYEN-DVD
Vélemények
Webáruház készítés
shopmania.hu net-plaza.hu olcsobbat.hu