Srirachra csiliszósz extra fokhagymával

Cikkszám: BWA-SRIRACHA-CHILISZOSZ-EXTRA-FOKHAGYMAS-500
Srirachra csiliszósz - zöld kupakos

Srirachra csiliszósz extra fokhagymával

Cikkszám: BWA-SRIRACHA-CHILISZOSZ-EXTRA-FOKHAGYMAS-500
Raktáron  10 db
990 Ft

Srirachra csiliszósz extra fokhagymával. Mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a paprika és a fokhagyma erejét. Ajánljuk egytálételek ízesítéséhez, sült húsok mártogatásához, szendvicsek megbolondításához.

Csípős csiliszósz extra fokhagymával


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
10 db
Márka
Sriracha
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Magyarország
Kiszerelés
595 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

1.664 Ft/kg
Csípősség
Közepes (medium)