Mennyi idő alatt jön meg a megrendelés futáros kiszállítás esetén?

Azonnali információkérés fűszerekkel, egyéb termékeinkkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található fűszerekkel, fűszerkeverékekkel, élelmiszerekkel és konyhafelszerelési eszközökkel  kapacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

 

Email címe, ahova a választ küldhetjük*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
Termékkel kapcsolatos kérdés
Fizetéssel kapcsolatos kérdés
Szállítással kapcsolatos kérdés
Elállással kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése

 

 

Fűszeráruház-Fűszerkuckó ügyfélszolgálat

Fűszeráruház Ügyfélszolgálat

Amennyiben a webáruházunkban található fűszerekkel, élelmiszerekkel, konyhafelszerelési eszközökkel kapcsolatban gyorsan megválaszolandó kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.30 - 16.30 óra között a +36 70 453 88 88 telefonszámon.

 

Fűszerek  I  Fűszerkeverékek  I  Tészták , magvak és lisztek  I  Édesség & nasi  I  Készételek & Konzervek  I  Savanyított és sós termékek  I  Konyhafelszerelés

Fűszercsomag kiszállítása GLS futárralAmennyiben ezt a szállítási módot választja, a megrendelt termékekhez pár nap alatt hozzájuthat. A webáruházunkban található termékek legnagyobb része raktáron van. Azonban előfordulhat, hogy pár termék esetén átmeneti hiány van, hiszen ezek a különleges fűszerek, szószok és egyéb élelmiszerek a világ minden részéről, hosszú úton érkeznek meg.

Az esetleges hiányról kollégáink minden esetben telefonon egyeztetnek Önnel, így természetesen a várható szállítási időröl is. Amikor a termékek beérkeztek, és a csomagot összekészítettük, Ön egy tájékoztató SMS üzenetet fog kapni a megadott telefonszámára a futárszolgálattól.