Szállítási módok és lehetőségek

Annak érdekében, hogy Ön minél egyszerűbben és gyorsabban hozzájuthasson a kívánt termékekhez, többféle szállítási megoldást is kínálunk Önnek. Ezekből kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. A szállítási módot a megrendelés során, a kosár oldalnál kell megadnia. jelölje be a megrendelési oldalon.

 

Kiszállítás GLS futárszolgálattal

Ha gyorsan szeretne hozzájutni a megrendelt fűszerekhez, élelmiszerekhez, akkor javasoljuk a futárszolgálatos kiszállítást. Ahogy a kollégáink a futárnak át tudja adni megrendelését, a következő napon munkaidőben már ki is szállítják a megadott címre.

 

Bővebben a futáros kiszállításról >>

 

Kiszállítás FOXPOST csomagautómatába

Jól tudjuk, hogy nincs mindenkinek kedve vagy ideje arra, hogy egésznap várja a futárt a megrendelt fűszerekkel, élelmiszerekkel. Ezért lehetőség van megrendelését a FOXPOST országos lefedettségű, 102 db, könnyem megközelíthető csomagautómatákba kérni.

 

Bővebben a FOXPOST csomagautómatás átvételről >>

 

Budapesti személyes átvétel

Ön Budapesten vagy közelében lakik? Akkor az Ön számára van egy kedvező lehetőségünk, a szállítási költség csökkentése érdekében.  Partnerünk, a Webshop Logisztika Budapest közreműködésével a Vi. kerületben, a Podmaniczky utcában található csomagponton személyesen, az Önnek megfelelő időben veheti át a megrendelt fűszereket, egyéb termékket, ráadásul nagyon kedvező szállítási költséggel.

 

Bővebben a budapesti személyes átvételről >>

Személyes átvétel kecskeméti üzletünkben

Kecskeméti Fűszerkuckó üzletünkHa Ön személyesen is át tudja venni Kecskeméten a webáruházban megrendelt terméket, vagy szeretne még egy kicsit körülnézni, úgy szeretettel várjuk Kecskeméten, a Wesselényi u. 5. sz. alatti Fűszerkuckó üzletünkben. Természetesen az itt átvett csomagokat semmilyen költség nem terheli, ez Önnek ingyenes.

 

Bővebben a kecskeméti üzletünk elérhetőségéről >>

 

 

Azonnali információkérés fűszerekkel, egyéb termékeinkkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található fűszerekkel, fűszerkeverékekkel, élelmiszerekkel és konyhafelszerelési eszközökkel  kapacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

 

Email címe, ahova a választ küldhetjük*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
Termékkel kapcsolatos kérdés
Fizetéssel kapcsolatos kérdés
Szállítással kapcsolatos kérdés
Elállással kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése

 

 

Fűszeráruház-Fűszerkuckó ügyfélszolgálat

Fűszeráruház Ügyfélszolgálat

Amennyiben a webáruházunkban található fűszerekkel, élelmiszerekkel, konyhafelszerelési eszközökkel kapcsolatban gyorsan megválaszolandó kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.30 - 16.30 óra között a +36 70 453 88 88 telefonszámon.

 

Fűszerek  I  Fűszerkeverékek  I  Tészták , magvak és lisztek  I  Édesség & nasi  I  Készételek & Konzervek  I  Savanyított és sós termékek  I  Konyhafelszerelés

shopmania.hu net-plaza.hu olcsobbat.hu