Szállítási módok és lehetőségek

Szállítási információk


Annak érdekében, hogy Ön minél egyszerűbben és gyorsabban hozzájuthasson a kívánt termékekhez, többféle szállítási megoldást is kínálunk Önnek. Válassza ki az Önnek megfelelőt, és jelölje be a megrendelési oldalon.

 

1. Futárszolgálattal kiszállítva

Megrendelt fűszeres csomagok kiszállítása GLS futárszolgálattalFűszercsomag kiszállítása GLS FutárszolgálattalHa gyorsan szeretne hozzájutni a megrendelt fűszerekhez, élelmiszerekhez, akkor javasoljuk a futárszolgálatos kiszállítást. Ahogy a kollégáink a futárnak át tudja adni megrendelését, a következő napon munkaidőben már ki is szállítják a megadott címre.

 

Ez lehet az Ön otthoni címe, ha napközben otthon tartózkodik, vagy lehet a munkahelye címe is, ha napközben ott kényelmesebb átvenni a csomagot.

A futárszolgálattal való szállítás költsége 990 forint

 

 

 

2. Átvétel személyesen Budapesten

A megrendelt fűszercsomagok személyes átvétele BudapestenFűszeráruház csomagok átvétele budapesti partnerünknélHa Ön Budapesten vagy körzetében lakik, és el tud menni a megrendelt csaomagokért, akkor ezt a szállítási lehetőséget Önnek találták ki. Budapesten, a Podmaniczky utcában található Webshop Logisztikai partnerünk.

A megrendelt csomagokat ide szállítjuk be keddi és csütörtöki napokon. Beérkezés után, az Önnek legalkalmasabb időpontban tudja átvenni csomagját.

Ezen az átvételi ponton természetesen csak a már megrendelt és visszaigazolt termékeket tudja átvenni előzetes értesítés után. Készlet nincsen a fűszerekből, fűszerkeverékekből. Fizetés egyelőre készpénzzel lehetséges, a bankkártyás fizetés még nem megoldott.

És hogy ez a szolgáltatás mennyibe kerül Önnek? Nos, a futárszolgálattal történő 990 Ft-os ár helyett most mindössze 490 Ft-os költséggel tudja megrendelni, illetve átvenni a megrendelt fűszereket, alapanyagokat.

Az átvételi pont címe: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 43.
(Webshop Logisztika földszinti üzlethelyiség)

 

Hétfő 12.00 - 18.00 óráig
Kedd  10.00 - 18.00 óráig
Szerda 10.00 - 18.00 óráig
Csütörtök 10.00 - 18.00 óráig
Péntek  10.00 - 18.00 óráig
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

 

 

Bővebb információt a budapesti személyes átvételről itt olvashat >>

 

3. Személyesen Kecskeméti fűszerboltunkban

Kecskeméti Fűszerkuckó üzletünkHa Ön személyesen is át tudja venni Kecskeméten a webáruházban megrendelt terméket, vagy szeretne még egy kicsit körülnézni, úgy szeretettel várjuk Kecskeméten, a Wesselényi u. 5. sz. alatti Fűszerkuckó üzletünkben. Természetesen az itt átvett csomagokat semmilyen költség nem terheli, ez Önnek ingyenes.

Nyitva tartás:
Hétfőtől - péntekig: 9.00 - 17.00
Szombaton: 8.00 - 12.00

Kecskeméti üzletünkről bővebben ITT OLVASHAT

Webáruház készítés
shopmania.hu net-plaza.hu olcsobbat.hu