A termék 1868. óta nem változott; minősége, íze, aromája, állaga, összetevői, sőt még az üveg és cimke formája is a régi maradt. A TABASCO paprikaszószt a világ több mint száz országában ismerik és használják. E paprikaszósszal bármilyen ételt ízesíthetünk, amibe egyébként sót tennénk. Már néhány csepp piros TABASCO paprikaszósz különleges, pikáns ízt ad a pizzáknak, szendvicseknek, hamburgernek, tojásrántottának, levesnek, héjában sült burgonyának, az olasz tésztaféléknek, halaknak, salátáknak, sajtoknak.
A TABASCO piros paprikaszósz csak természetes anyagokat tartalmaz. Tárolás: Hűvös, sötét helyen, fénytől védve tárolandó. Használat előtt felrázandó!
A Tabasco szósz felhasználása
- keverhetjük wokban készült ételekhez
- használja burgonya vagy tonhalas salátákhoz
- keverje bele kedvenc tészta szószába
- keverje össze olaszos salátaöntettel
- használhatja grillezett hűsok ízesítésére
- darabolt zöldhagymával összekevereve pikáns ízesítőt kap
- ízesíthet vele francia salátát, vagy tanyasi salátát is
- olvasztott vajjal összekeverve kitűnű stek ízesítőt kaphat
- használhatja pörköltek és levesek utóízesítésére is
- próbálja ki salsával, vagy tenger gyümölcsei koktéllal is
- adja hozzá sültkrumlihoz, vagy burgonyapüréhez
Szeretne pár érdekes receptet a Tabasco használatával? Látogasson el értük a www.tabasco.com weboldalra.
Átlagos tápérték 100 ml paprikás Tabasco szószban
- szénhidrát: 1,6 g, ebből cukrok: 0 g
- zsír: 0,7 g, ebből telített: 0,2 g
- fehérje: 1 g
- rost: 1,3 g
- cukor: 0 g
- só: 1,8 g
- energia: 67 kJ/16 kcal
Vásárlóink visszajelzése a Fűszeráruházról