Mire használhatjuk a feketeborsot?
A feketebors az egyik legkeresettebb és legismertebb fűszer. A kifejlődött, de még éretlen szemeket leszüretelik, majd a napon kiszárítják. Így nyerik el sötét, vagy fekete színűket a szemek. A magyar konyhában a paprika után a legnagyobb mennyiségben használt fűszer. Egészben, durvára törve, vagy őrölve használják.
Pikáns íze elősegíti az emésztést, és meggátolja az emésztési problémákat. Stimulálja az izzadást, és a vizeletürítést, megszabadít a méreganyagoktól. Segít a koleszterinszintet normális szinten tartani.
Fogyókúrázók, illetve az aktívan sportolók előszeretettel használják, mivel gátolja az újabb zsírsejtek képződését, fokozza az izmos vérellátását. Külsőleg alkalmazva olajként használva csökkenti az izomfájdalmat, és az izmok merevségét. Segíti a sportsérülések és rándulások regenerálódását, csökkenti az ízületi gyulladás okozta fájdalmakat.
A feketebors földimogyorót, diót, zellert, mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben került csomagolásra.
Fűszerek, fűszerkeverékek gasztro kiszerelésben
Nagyobb kiszerelésre lenne szüksége? Éttermek, vendéglők, nagykonyhák részére ezt a fűszert nagyobb kiszerelésben is el tudjuk készíteni. Ha ilyenre van szüksége, kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot bármely fűszerre vagy fűszerkeverékre, a szükséges kiszerelés, és a havi várható mennyiség megjelölésével az elérhetőségeink menüpontban található űrlap segítségével. A Fűszeráruház elérhetőségei >>
Vásárlóink visszajelzése a Fűszeráruházról