TOP termékek

Akciós termékek

Közösségi oldalak

facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fűszertartók

Fűszertartó eszközök az átlátható fűszertároláshozHa szeret sok fűszert, fűszerkeveréket használni, biztosan sokat segítenek ezek tárolásában a kínálatunkban szereplő fűszertartók, fűszeres üvegcsék. Így fűszereit könnyen áttekinthetően tudja tárolni, vagy összekészíteni a főzéshez a szükséges fűszereket.

Tovább

Asztali forgó fűszertartó: Rend a lelke mindennek!

Ha Ön is így vélekedik, akkor ezt a remek fűszertartót Önnek találták ki! A konyhában különösen fontos, hogy mindennek meglegyen a maga helye, átlátható rend uralkodjon, hiszen megspórolhatjuk a keresgélésre fordított időt. Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor a fűszeres zacskók egymásra borulnak a fiókban, kiömlik a fűszer a konyhaszekrényben, összekeverednek az illatok és az ízek, miközben odakap az étel.

A segítségünkkel egyszerűen véget vethet ezeknek a bosszantó helyzeteknek! Csupán annyit kell tennie, hogy rendel egy asztali forgó fűszertartót, és leggyakrabban használt ízesítőit rendszerezi. A fűszertartóba 12 különféle fűszer fér el, így biztosan minden kedvenc ízesítőjének talál helyet. Az asztali forgó fűszertartóval nem csupán helyet spórol, de a konyha díszévé is válhat ez a praktikus tároló eszköz!

Tegye egyszerűbbé a konyhai tevékenységeket, rendeljen webáruházunkból asztali forgó fűszertartót! Nézzen körül nálunk, és válasszon néhányat kedvenc fűszerei közül, hogy garantáltan ne fogyjon ki a legjobb ízesítőkből!

Tovább