Gyakori kérdések

Gyakori kérdésekre azonnali válaszok

 

Jól tudjuk, hogy egy webáruházas megrendelés esetén számtalan kérdés merül fel. Szeretnénk, ha ezekre a kérdésekre Ön minél előbb megkaphatná a választ. Ezért összegyűjtöttük egy csokorba a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Kérjük olvassa át, és bizonyára megtalálja közöttük a kérdésére a választ.

Hogyan jutnak el hozzám a megrendelt termékek?

A fűszeres webáruházunkban megrendelt többféle módon is el tudjuk Önhöz juttani. Ez lehet futárszolgálattal, vagy Budapesten személyesen is átvehet. Erről részletesen ITT OLVASHAT

 

  

Hogyan tudom kifizetni a webáruház megrendelésemet?

A Fűszeráruházban megrendelni kívánt termékeket, fűszereket többféle módon is kifizetheti. Ezek: előreutalás, utánvét, futáros kiszállításnál bsnkkártyával. Ezekről részletesen ITT OLVASHAT

 

 

Honnét tudom, hogy a megrendelésem beérkezett?

Megrendelésének fogadását több alkalommal is jelezzük Önnek. Megrendelése után egy azonnali visszaigazolást küldünk Önnek. Ezután kollégáink telefonon is egyeztetik Önnel megrendelését.

A kiszállítással kapcsolatosan is több alkalommal tájékoztatjuk, hogy minden szükséges információt megkapjon.

 

Ha szükséges, tudom a megrendelésemet módosítani?

Amennyiben menet közben rájött, hogy változtatni szeretne megrendelésén, a csomag feladása előtt azt is egyszerűen megteheti.

Ehhez elég keresnie kollégáinkat munkaidőben ELÉRHETŐSÉGEINKEN. Akár emailben. akár telefonon jelzi igényét, minden esetben segítünk Önnek, ha a csomag még nem került feladásra.

 

 

Mennyi idő alatt jön meg a megrendelés futáros kiszállítás esetén?

A webáruházunkban található termékek legnagyobb része raktáron van. Azonban előfordulhat, hogy pár termék esetén átmeneti hiány van, hiszen ezek a különleges fűszerek, szószok és egyéb élelmiszerek a világ minden részéről, hosszú úton érkeznek meg.

Az esetleges hiiányról kollégáink minden esetben telefonon egyeztetnek Önnel.

 

Mennyi idő után tudom személyesen átvenni a csomagot Budapesten?

Megrendelésének egyeztetése után, a csomagot összekészítjük. Kollégáink a keddi és csütörtöki napokon szállítják be a csomagokat budapesti átadó partnerünkhöz.

Így a csütörtöktől hétfő délig történő megrendeléseket kedden, míg a keddtől szerda délig leadott megrendeléseit csütörtökön szállítjuk be az átadási pontra.

 

 

Ha előre szeretnék fizetni, mit kell tennem?

Amennyiben megrendelését előre szeretné fizetni, kérjük megrendelésekor a fizetésnél válassza az előreutalás opciót. Ekkor kollégáink átnézik megrendelését, és egyeztetés után számlát készítenek, amit emailben elküldünk Önnek.

A számlán megtalál minden információt az utaláshoz. Kérjük, hogy csak számla kézhezvétele után utaljon.

 

Hogyan tudok fizetni, ha a futár hozza a csomagot?

Ha az előreutalást választotta, akkor a kiszállításkor Önnek már semmit nem kell a futárnak fizetni. Ha z utánvétes fizetést választotta, akkor a megrendelt csomagot átvételkor készpénzzel tudja kifizetni.

Újdonságként, a csomagot a futárnak már bankkártyával is ki tudja fizetni, a nála levő mobil terminálon keresztül.

 

 

Mi történik akkor, ha  a csomag sérülten érkezik?

A megrendelt fűszereket, egyéb élelmiszereket minden esetben gondosan becsomagoljuk, hogy megvédjük a szállítás viszonttagságaitő. Azonban néha előfordul, hogy a csomag útközben mégis megsérül. 

Amennyiben ezt átvételkor észleli, minden esetben kérje a futárt, hogy a sérülésről vegyen fel jegyzőkönyvet. Ez alapján tudunk reklamálni a szállító cégnek.

 

Ha meggondoltam magam az átvétel után és nincs szükségem a termékekre, mit tudok tenni?

Amennyiben átvétel után mégis úgy dönt, hogy nincsen szüksége a megrendelt és bontatlan fűszerre vagy egyéb élelmiszerre, kérjük jelezze felénk 8 napon belül a rendeles@fuszeraruhaz.hu címen.

Egyeztetés után küldje vissza részünkre a terméket, és mi 100 %-ban visszatérítjük Önnek az árát.

 

 

Azonnali információkérés fűszerekkel, egyéb termékeinkkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található fűszerekkel, fűszerkeverékekkel, élelmiszerekkel és konyhafelszerelési eszközökkel  kapacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

 

Email címe, ahova a választ küldhetjük*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
Termékkel kapcsolatos kérdés
Fizetéssel kapcsolatos kérdés
Szállítással kapcsolatos kérdés
Elállással kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése

 

 

Fűszeráruház-Fűszerkuckó ügyfélszolgálat

Fűszeráruház Ügyfélszolgálat

Amennyiben a webáruházunkban található fűszerekkel, élelmiszerekkel, konyhafelszerelési eszközökkel kapcsolatban gyorsan megválaszolandó kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.30 - 16.30 óra között a +36 70 453 88 88 telefonszámon.

 

Fűszerek  I  Fűszerkeverékek  I  Tészták , magvak és lisztek  I  Édesség & nasi  I  Készételek & Konzervek  I  Savanyított és sós termékek  I  Konyhafelszerelés