TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Shopmania

Látogassa meg a Fuszeraruhaz.hu webüzletet a ShopManian

Közösségi oldalak

facebook

Elérhetőségek
A1 Marketing Kft.
Telefon: +36-70/453-8888
Cím: 6000 Kecskemét, Wesselényi u. 5.
Fizetési megoldás

Gyakori kérdésekre azonnali válaszok

 

Jól tudjuk, hogy egy webáruházas megrendelés esetén számtalan kérdés merül fel. Szeretnénk, ha ezekre a kérdésekre Ön minél előbb megkaphatná a választ. Ezért összegyűjtöttük egy csokorba a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

 

Kérjük nézze meg alaposan, hátha megtalálja közöttük a kérdésére a választ.

 

Hogyan jutnak el hozzám a megrendelt termékek?

 

A fűszeres webáruházunkban megrendelt többféle módon is el tudjuk Önhöz juttani. Ez lehet futárszolgálattal, vagy Budapesten személyesen is átvehet. Erről részletesen ITT OLVASHAT

 

 

  

Hogyan tudom kifizetni a webáruház megrendelésemet?

 

A Fűszeráruházban megrendelni kívánt termékeket, fűszereket többféle módon is kifizetheti. Ezek: előreutalás, utánvét, futáros kiszállításnál bsnkkártyával. Ezekről részletesen ITT OLVASHAT

 

 

Honnét tudom, hogy a megrendelésem beérkezett?

Megrendelésének fogadását több alkalommal is jelezzük Önnek. Megrendelése után egy azonnali visszaigazolást küldünk Önnek. Ezután kollégáink telefonon is egyeztetik Önnel megrendelését.

A kiszállítással kapcsolatosan is több alkalommal tájékoztatjuk, hogy minden szükséges információt megkapjon.

 

 

Ha szükséges, tudom a megrendelésemet módosítani?

Amennyiben menet közben rájött, hogy változtatni szeretne megrendelésén, a csomag feladása előtt azt is egyszerűen megteheti.

Ehhez elég keresnie kollégáinkat munkaidőben ELÉRHETŐSÉGEINKEN. Akár emailben. akár telefonon jelzi igényét, minden esetben segítünk Önnek, ha a csomag még nem került feladásra.

 

 

Mennyi idő alatt jön meg a megrendelés futáros kiszállítás esetén?

A webáruházunkban található termékek legnagyobb része raktáron van. Azonban előfordulhat, hogy pár termék esetén átmeneti hiány van, hiszen ezek a különleges fűszerek, szószok és egyéb élelmiszerek a világ minden részéről, hosszú úton érkeznek meg.

Az esetleges hiiányról kollégáink minden esetben telefonon egyeztetnek Önnel.

 

 

Mennyi idő után tudom személyesen átvenni a csomagot Budapesten?

Megrendelésének egyeztetése után, a csomagot összekészítjük. Kollégáink a keddi és csütörtöki napokon szállítják be a csomagokat budapesti átadó partnerünkhöz.

Így a csütörtöktől hétfő délig történő megrendeléseket kedden, míg a keddtől szerda délig leadott megrendeléseit csütörtökön szállítjuk be az átadási pontra.

 

 

Ha előre szeretnék fizetni, mit kell tennem?

Amennyiben megrendelését előre szeretné fizetni, kérjük megrendelésekor a fizetésnél válassza az előreutalás opciót. Ekkor kollégáink átnézik megrendelését, és egyeztetés után számlát készítenek, amit emailben elküldünk Önnek.

A számlán megtalál minden információt az utaláshoz. Kérjük, hogy csak számla kézhezvétele után utaljon.

 

 

Hogyan tudok fizetni, ha a futár hozza a csomagot?

Ha az előreutalást választotta, akkor a kiszállításkor Önnek már semmit nem kell a futárnak fizetni. Ha z utánvétes fizetést választotta, akkor a megrendelt csomagot átvételkor készpénzzel tudja kifizetni.

Újdonságként, a csomagot a futárnak már bankkártyával is ki tudja fizetni, a nála levő mobil terminálon keresztül.

 

 

Mi történik akkor, ha  a csomag sérülten érkezik?

A megrendelt fűszereket, egyéb élelmiszereket minden esetben gondosan becsomagoljuk, hogy megvédjük a szállítás viszonttagságaitő. Azonban néha előfordul, hogy a csomag útközben mégis megsérül. 

Amennyiben ezt átvételkor észleli, minden esetben kérje a futárt, hogy a sérülésről vegyen fel jegyzőkönyvet. Ez alapján tudunk reklamálni a szállító cégnek.

 

 

Ha meggondoltam magam az átvétel után és nincs szükségem a termékekre, mit tudok tenni?

Amennyiben átvétel után mégis úgy dönt, hogy nincsen szüksége a megrendelt és bontatlan fűszerre vagy egyéb élelmiszerre, kérjük jelezze felénk 8 napon belül a rendeles@fuszeraruhaz.hu címen.

Egyeztetés után küldje vissza részünkre a terméket, és mi 100 %-ban visszatérítjük Önnek az árát.

 

 

 

oo

Webáruház készítés