TOP termékek

Akciós termékek

Közösségi oldalak

facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Egész alap fűszerek

Vannak olyan alapfűszerek, amik nem hiányozhatnak szinte egy konyhából sem. Ezeket gyakran használjuk, a mindennapos főzés alapanyagai. A Fűszerkuckó márkájú fűszereink között nagyon sokféle alapfűszert talál, így könnyen kialakíthatja velük a saját, egyéni ízvilágát is.

A kínálatunkban közel 200 féle fűszert és fűszerkeveréket talál, így a könnyebb áttekinthetőség érdekében csoportokra bontottuk őket. Ha valamit nem talál, javasoljuk, hogy használja a jobb felső sarokban található keresőnket. Kattintson a kereső ikonra, és kezdje el beírni a keresett fűszer vagy fűszerkeverék nevét. A rendszer automatikusan felkínálja a találatokat.

Tovább

Mivel is kezdjük a fűszerezést?

Mivel is kezdjük a fűszerezést?Egyes esetekben gondot okozhat, hogy miképpen is lássunk hozzá a fűszeres polcunk feltöltéséhez. A feladatot valóban nehezíti, hogy a fűszereket is több csoportba sorolhatjuk.

A leggyakrabban használt fűszerek közé tartozik a bors, pirospaprika, kömény és a babérlevél, de itt is igaz a mondás, ahány ház, annyi szokás. Természetesen az alapvetőnek tartott fűszereket az ízlés és főzési szokások határozzák meg.

Bizonyos fűszerfajtákon belül több típus közül is válogathatunk. Például a bors az egyik elengedhetetlen konyhai fűszerünk. Ebből a fekete, zöld és a fehér bors számít a három klasszikus alapfűszernek. Természetesen ugyanarról a növényről beszélünk, de különböző érési állapotban lévő termésekről van szó. A színes bors keverékek közé tartozik a rózsa bors, de megkülönböztethetünk még szegfű, szecsuani és tarka borsot. Mindezeken kívül a kiszerelések között is válogathatunk őrölt vagy egészszemű termékek közül. Sokan maguk szeretik ledarálni az adott fűszert az élénkebb ízhatás érdekében, míg mások inkább jobban preferálják, ha azt már készen kapják.

Ha nap mint nap szeretünk a konyhában sürgölődni, akkor az alapfűszerek segítségével szépen megalapozhatjuk a belépőnket, hogy a jövőben jobbnál-jobb és ízletes ételekkel lepjük meg magunkat és szeretteinket. Válogasson Ön is kedvére alapfűszereink közül!

Tovább