A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
A zöldbors a borsok közül a legegnyhébb ízű, így jól használható a tartósításra szánt zöldségfélékhez, de a hosszú ideig főzendő húsoknak is különleges ízt és zamatot kölcsönöz. De a zöldbors jól illik gyümölcsökhöz, desszertekhez is.
A zöldbors a borscserje éretlenül szedett bogyótermése, amelyet a begyűjtés után rögtön tartósítanak sós/ecetes vízben, vagy különleges eljárással, fagyasztva szárítják meg. Meglehetősen aromatikus, sokoldalúan felhasználható fűszer.
Hozzávalók:1,5 dkg zöldbors (száraz)2 dl főzőtejszín2 dl rozé bor2 evőkanál cukor1 evőkanál dijoni natúr mustár2 evőkanál olívaolajSóElkészítés: A zöldborsot mozsárban öszzetörjük, majd forró olívaolajon egy kicsit kipattogtatjuk. Óvatosan felöntjük a borral,tegyük bele a mustárt, a sót, a cukorot, majd sűrítsük be fedő nélkül. Ha besűrűsödött, felöntjük a tejszínnel, és pár perc alatt lassan összeforraljuk.
A zöldbors földimogyorót, diót, zellert, mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben került csomagolásra.
Nagyobb kiszerelésre lenne szüksége? Éttermek, vendéglők, nagykonyhák részére ezt a fűszert nagyobb kiszerelésben is el tudjuk készíteni. Ha ilyenre van szüksége, kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot bármely fűszerre vagy fűszerkeverékre, a szükséges kiszerelés, és a havi várható mennyiség megjelölésével az elérhetőségeink menüpontban található űrlap segítségével. A Fűszeráruház elérhetőségei >>