Tipp: Zöldbors mártás
Hozzávalók:
1,5 dkg zöldbors (száraz)
2 dl főzőtejszín
2 dl rozé bor
2 evőkanál cukor
1 evőkanál dijoni natúr mustár
2 evőkanál olívaolaj
Só
Elkészítés:
A zöldborsot mozsárban öszzetörjük, majd forró olívaolajon egy kicsit kipattogtatjuk. Óvatosan felöntjük a borral,tegyük bele a mustárt, a sót, a cukorot, majd sűrítsük be fedő nélkül. Ha besűrűsödött, felöntjük a tejszínnel, és pár perc alatt lassan összeforraljuk.
A zöldbors földimogyorót, diót, zellert, mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben került csomagolásra.
Fűszerek, fűszerkeverékek gasztro kiszerelésben
Nagyobb kiszerelésre lenne szüksége? Éttermek, vendéglők, nagykonyhák részére ezt a fűszert nagyobb kiszerelésben is el tudjuk készíteni. Ha ilyenre van szüksége, kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot bármely fűszerre vagy fűszerkeverékre, a szükséges kiszerelés, és a havi várható mennyiség megjelölésével az elérhetőségeink menüpontban található űrlap segítségével. A Fűszeráruház elérhetőségei >>
Vásárlóink visszajelzése a Fűszeráruházról