TOP termékek

Akciós termékek

Közösségi oldalak

facebook

Hírek

2021.05.07 13:41

 

 

Egy igazán izgalmas és különleges fűszercsaláddal bővült webáruházunk kínálata. A sörivók számára már régóta egyik etalonként is tisztelt márka, a Guinness kezdett bele egy új fejlesztésbe. Ez pedig a sörből készült kivonattal ízesített fűszerkeverékek. Így született meg a Guinness fűszerkeverék család.

Ezekrből a különleges fűszerekből háromféle változatot is elhoztunk az Ön számára. Az egyik, a már-már klasszikus ételként ismert Chili con carne ízeítéséhez használható fűszerkeverék. Illetve hoztunk egy pitét, töltött tészták készítéséhez használható serpenyős marharagu fűszerkeveréket, és egy kolbászok, húspogácsék ízesítéséhez kiváló darálthús fűszerkeveréket.

Szeretné megismerni és kipróbálni ezeket a különleges újdonságainkat? Akkor látogasson el a webáruházunkba, és rendeljen kedvére.

Tovább a webáruházba a Guinness fűszerekért >>

2021.05.07 12:58

Sok vásárlónk visszajelzése alapján elkezdtük a tea termékek forgalmazását is webáruházunkban. Elsőként egy kínai, szálas zöld tea, és egy fémből készült, díszdobozos matcha tea került a kínálatunkba. De érdemes lesz a későbbiekben is visszatérni a webáruházunkba, hiszen a tea kínálatunk folyamatosan növekedni fog, ahogy beérkeznek a szállítmányok.

Felkeltettük érdeklődését? Akkor nézze meg a zöldtea kínálatunkat a webáruházunkban

Megnézem a zöld tea választékot >>

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Így indult a Fűszeráruház

Fűszeráruház - Tóthné Nagy Erzsébet, Tóth Gábor

 

 

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy néhány mondattal bemutassuk vállalkozásunkat, illetve személyesen is bemutatkozhassunk Önnek. Tóthné Nagy Erzsébet és Tóth Gábor, a Fűszerkuckó- Fűszeráruház alapítói, tulajdonosai vagyunk.

 

 

 

Hogyan kezdődött a fűszeres kaland?

Közös életünkben mindig is fontos szerepet töltött be az utazás és a gasztronómia,- persze ez a kezdetekben inkább virtuális utazás volt,- ezért minden egyes ország meglátogatása, egy hatalmas gasztro- túrát is jelentett. Imádjuk az igazi helyi alapanyagokat, fűszereket, az adott ország gasztro-kultúráját megismerni. Igyekeztünk az ott élő emberekkel és konyhájukkal még jobban megismerni az adott országot.

Hazatérve pedig fel kellett ismerni tátongó űrt: ha valaki egy adott ország jellegzetes ételeit, ízeit szeretné elkészíteni itthon, nem igazán talál hozzá megfelelő alapanyagot.

Négy év komoly tanulás után – 2011-ben vettük a bátorságot a Fűszerkuckó kapuinak megnyitásához, ahol a Fűszerkuckó fűszerek név alatt saját márkás termékeket forgalmazunk, Fűszerkuckó márkanév alatt. Cégünk magyar, kizárólag saját családi tulajdonban működő vállalkozás.

A kis fűszerbolt három év alatt kinőtte a maga tizenhat négyzetméterét és a szerény fűszer és fűszerkeverék választékát. Növekedésünk mellett szólt az is, hogy a forgalmazóink száma elkezdett növekedni, és a szokásos fűszerek és fűszerkeverékek mellett más  különlegességeket is keresni kezdtek.

Így közösen úgy döntöttünk, kibővítjük termékeink választékát, így jelenleg közel 250 féle fűszer, illetve fűszerkeverék található kínálatunkban. Ezzel az ország egyik legnagyobb kínálatából válogathatja azokat a fűszereket, amelyek illenek üzlete, webáruháza profiljába.

Hitvallásunk a mai világban, hogy csak jóból lehet jót készíteni. A fűszereinkről és keverékeinkről tudni kell, hogy adalékanyag, tartósítószer és ízfokozómentesek. Nem árulunk zsákbamacskát, hiszen a csomagok áttetszőek, így a vásárló pontosan látja, hogy miből mekkora mennyiséget vesz meg, milyen a termék textúrája, illata, állaga, ami nagyban megkönnyíti a választást is.

Tapasztalataink szerint ezzel megkönnyítjük forgalmazóinknak is az értékesítést. Rendszeresen adunk tanácsot a fűszerekkel, azok használatával kapcsolatosan is. 


Folyamatosan dolgozunk a termékfejlesztésen, hogy vevőink mind szélesebb palettáról válogathassanak akár a mediterrán, indiai , kínai, olasz, francia, mexikói és természetesen nem utolsó sorban a magyar és erdélyi konyha fűszereiből.