TOP termékek

Akciós termékek

Közösségi oldalak

facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Miért érdemes tőlünk vásárolnia?

A Fűszeráruház már régóta kínálja a megbízható forrásból származó élelmiszereket, alapanyagokat a világ szinte minden részéből. Az eltelt évek alatt sikerült a legjobb minőségű termékeket megtalálnunk. Ráadásul a nagytételű beszerzésünk miatt kedvező árakat is kínálunk. A kedvelt Fűszerkuckó márkájú fűszereink és fűszerkeverékeink pedig már Magyarországon kerülnek keverésre és csomagolásra, így ezt folyamatosan kontrolláljuk.

A webáruház működésére is fokozatosan odafigyelünk. Így a megrendelt termékek kiszszállítása, annak gyorsasága és minősége is mindig megfelelő. Köszönhető ez egyfelől a jelentős raktárkészletünknek, valamint annak a profi logisztikai háttérnek, akik a kiszállításokat intézik. És természetesen a jogi háttér, az adatkezelési szabályzatunk és az ÁSZF is mindig naprakész, köszönhetően annak a jogi háttérnek, ami a webáruház mögött van.

De nézzük meg részletesen, a gyakorlatben ez milyen előnyöket jelent Önnek.

 

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti megrendelés esetén

Csomagszállítás a FűszeráruháztólAmennyiben a webáruházunkból való rendelése eléri, vagy meghaladja a 20.000 Ft-ot, minden terméket ingyenesen kiszállítunk Önnek a GLS futárszolgálat segítségével. A 20.000 Ft alatti megrendeléseket is kedvező, 1.580 Ft-os áron tudjuk szállítani.

A szállítási megoldásainkról részletesen is tájékozódhat weboldalunkon:

Szállítási lehetőségek >>

 

14 napos pénzviszafizetési garancia

Pénzvisszafizetési garancia a FűszeráruháztólAbban az esetben, ha Ön úgy gondolja, hogy a webáruházunkból rendelt és bontatlan, épp állapotú termékre mégsincs szüksége, küldje vissza nekünk. A visszaküldés okát nem is kell nekünk mondania, elég ha csak ezt a szándékát emailben jelzi nekünk. De erről természetesen az aktuális ÁSZF-ben részletesen is tájékozódhat.

Szeretné részletesen is megismerni? Akkor elég csak ide kattintania:

Fűszeráruház ÁSZF >>

 

Megbízható bolt minősítés

A Fűszeráruház Megbízható bolt minősítése

 

 

Ha már máskor is rendelt webáruházból, bizonyára nem ismeretlen Önnek az Árukereső.hu webáruházakat minősítő rendszere. Ehhez a mi webáruházunk is csatlakozott még 2016-ban. Azóta a vásárlóinktól nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett az Árukereső.hu rendszerébe, ami alapján a Fűszeráruház is elnyerte a Megbízható bolt megtisztelő minősítést.

Nézze meg a webáruházunk minősítését. Nagyításért csak kattintson a képre. A Megbízható Bolt minősítésről bővebb információt talál az Árukareső.ho oldalán itt: Megbízható bolt szolgáltatás >>

 

 

 

Fogyasztóbarát minősítés

A Fűszeráruház minősítése a Fogyasztóbarát rendszerébenA Fogyasztobarat.hu rendszere azért jött létre, hogy Ön még a vásárlás előtt meggyőződhessen arról, hogy egy adott webshop mennyire megbízható. Megismerheti a már a shopban vásárolt vevők véleményét, minősítését. Illetve meggyőződhet arról, hogy az adott webshop működése jogilag mennyire megfelelő. A Fűszeráruház természetesen régen csatlakozott ehhez a rendszerhez is, így már közel 100 véleményt talál meg itt rólunk.

Nézze meg a webáruházunk minősítését. Nagyításért csak kattintson a képre.

A Fogyasztóbarát értékelő rendszeréről bővebben itt tájékozódhat: Fogyasztóbarát a vásárlóknak >>