TOP termékek

Akciós termékek

Közösségi oldalak

facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetés utánvéttel

A webáruházas megrendelések leggyakoribb fizetési megoldása az utánvét. Ilyenkor a megrendelt termékeket csak átvételkor kell fizeti a futárnak, amikor a csomag már Önhöz érkezett. 

Utánvétes fizetés GLS futárnak

Amennyiben a megrendelt fűszer, konyhai eszköz árának a  kifizetése készpénzzel történik, úgy javasoljuk, hogy ha megoldható, készüljön megfelelő mennyiségű aprópénzzel, hogy ne legyen gond a visszaadáskor.

A GLS futárral már utánvét esetén is lehetőség van a bankkártyás fizetésre, a GLS mobil terminálon keresztül. Ha szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni, előzetesen nem kell igényelnie, elég fizetéskor a futárnak jeleznie, hogy bankkártyával szeretne fizetni.

 

Bővenn információ GLS futárral történő kiszállításról >>

 

Utánvétes fizetés FOXPOST csomagautomatánál

A megrendelt fűszer, konyhai eszköz szállítását kérheti Foxpost csomagautomatába is. Utánvéttel fizetni ebben az esetben is tud, azaz csak akkor kell kifizetnia a  csomagot, amikor érte megy. A fizetés egyenlőre bankkártyával lehetséges, így kérjük ha így szeretne rendelni, számoljon ezzel. 

 

Bővebb információ a FOXPOST Csomagatomatákról >>

Utánvétes fizetés kecskeméti csomagponton történő személyes átvételkor

Amennyiben a termékeinket megrendelés után személyesen szeretné átvenni kecskeméti üzletünkben, természetesen erre is kínálunk lehetőséget. Ráadásul itt átvételkor készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

 

Bővebb információ a kecskeméti csomagpontról >>