Fizetés utánvéttel

A webáruházas megrendelések leggyakoribb fizetési megoldása az utánvét. Ilyenkor a megrendelt termékeket csak átvételkor kell fizeti a futárnak, amikor a csomag már Önhöz érkezett. 

Utánvétes fizetés GLS futárnak

Amennyiben a megrendelt fűszer, konyhai eszköz árának a  kifizetése készpénzzel történik, úgy javasoljuk, hogy ha megoldható, készüljön megfelelő mennyiségű aprópénzzel, hogy ne legyen gond a visszaadáskor.

A GLS futárral már utánvét esetén is lehetőség van a bankkártyás fizetésre, a GLS mobil terminálon keresztül. Ha szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni, előzetesen nem kell igényelnie, elég fizetéskor a futárnak jeleznie, hogy bankkártyával szeretne fizetni.

 

Bővenn információ GLS futárral történő kiszállításról >>

 

Utánvétes fizetés FOXPOST csomagautomatánál

A megrendelt fűszer, konyhai eszköz szállítását kérheti Foxpost csomagautomatába is. Utánvéttel fizetni ebben az esetben is tud, azaz csak akkor kell kifizetnia a  csomagot, amikor érte megy. A fizetés egyenlőre bankkártyával lehetséges, így kérjük ha így szeretne rendelni, számoljon ezzel. 

 

Bővebb információ a FOXPOST Csomagatomatákról >>

Utánvétes fizetés Budapesti Csomagponton

Amennyiben szállítási módként a Budapesti, Podmaniczky utcai átvételt jelöli meg, ott a megrendelt csomagot csak készpénzzel tudja kifizetni, a bankkártyás fizetés egyenlőre még nem működik. Amennyiben készpénzzel nem szeretne készülni, választhatja a megrendeléskori bankkártyás fizetést.

 

Bővebb információ a budapesi csomagpontról >>

Utánvétes fizetés kecskeméti üzletünkben történő személyes átvételkor

Amennyiben a termékeinket megrendelés után személyesen szeretné átvenni kecskeméti üzletünkben, természetesen erre is kínálunk lehetőséget. Ráadásul itt átvételkor készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

 

Bővebb információ kecskeméti üzletünkről >>

 

Azonnali információkérés fűszerekkel, egyéb termékeinkkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található fűszerekkel, fűszerkeverékekkel, élelmiszerekkel és konyhafelszerelési eszközökkel  kapacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

 

Email címe, ahova a választ küldhetjük*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
Termékkel kapcsolatos kérdés
Fizetéssel kapcsolatos kérdés
Szállítással kapcsolatos kérdés
Elállással kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése

 

 

Fűszeráruház-Fűszerkuckó ügyfélszolgálat

Fűszeráruház Ügyfélszolgálat

Amennyiben a webáruházunkban található fűszerekkel, élelmiszerekkel, konyhafelszerelési eszközökkel kapcsolatban gyorsan megválaszolandó kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.30 - 16.30 óra között a +36 70 453 88 88 telefonszámon.

 

Fűszerek  I  Fűszerkeverékek  I  Tészták , magvak és lisztek  I  Édesség & nasi  I  Készételek & Konzervek  I  Savanyított és sós termékek  I  Konyhafelszerelés