TOP termékek

Akciós termékek

Közösségi oldalak

facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Megrendelt termékek kiszállítása

Székalkatrész kiszállítása GLS futárralA megrendelt fűszereket, termékeket GLS futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. Miért is ezt a megoldást ajánljuk Önnek?

  • Gyors. A megrendelt termékek akár már másnap Önnél lehetnek
  • Kényelmes. A futár a megrendelt termékeket a megadott címre viszi, legyen az a lakcíme vagy a munkahelye címe
  • Egyszerű. Ön csak megadja a szállítási adatait, a többi már a mi dolgunk
  • Biztonságos. A megrendelt termék becsomagolva, sérülésmentesen jut el Önhöz.

Vásároljon 100% biztonsággal! Ha most futárszolgálattal rendeli meg a szükséges termékeket, nem kell attól aggódnia, hogy nem kapja meg a kiválasztott termékeket a pénzéért! A fizetés mindig csak a kiszállításkor, a futárnak történik. Így biztos lehet benne, hogy a megrendelt termékeket biztosan megkapja.

Szállítási költség: 1.580 forint. Amennyiben a megrendelés értéke a 20.000 Ft-ot meghaladja, a kiszállítási ingyenes, azaz 0 Ft.

Hogyan történik a kiszállítás?

  • A kiszállítás előtt a futárszolgálat SMS értesítést küld a megadott mobil telefonszámra a kiszállítás várható időpontjáról.
  • Az SMS-ben találja a fizetendő vételárat, és az Ön csomagszámát, amivel érdeklődni tud a GLS ügyfélszolgálatnál megrendelésével kapcsolatban
  • A megrendelt termékek ára a futárnak készpénzben fizetendő. Kérjük, hogy ezt a szállítási, illetve fizetési módot csak akkor válassza, ha a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Ellenkező esetben kérjük válassza az előreutalást.
  • A futárnál elfogyhat az aprópénz, ezért ha megoldható, kérjük pontosan készítse ki az utánvét összegét

Fizetés bankkártyával

Újdonságként ajánljuk figyelmébe, hogy a megrendelt termékeket kiszállításkor már bankkártyával is kifizetheti a futárnál található mobil terminál segítségével. Ha ezt a megoldást szeretné választani, nem kell semmit tennie, csak a futárnak, átvételkor fizetéskor jeleznie.

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Ha bármi gond vagy kérdés merül fel a kiszállítással kapcsolatban, kérjük keresse a GLS Ügyfélszolgálatát.

 

 

Fizetési feltételek

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos a futárszolgálat - és így mi sem tudjuk elfogadni

 

GLS Ügyfélszolgálat elérhetősége

hétfőtől péntekig 8.00 -20.00 óráig
Telefon: +36-29-88-67-00