Akciós termékek

Közösségi oldalak

facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szállítási módok és lehetőségek

Annak érdekében, hogy Ön minél egyszerűbben és gyorsabban hozzájuthasson a kívánt termékekhez, egy gors szállítási megoldást kínálunk Önnek. kínálunk Önnek. A szállítási módot a megrendelés során, a kosár oldalnál kell megadnia.

Kiszállítás GLS futárszolgálattal

Ha gyorsan szeretne hozzájutni a megrendelt fűszerekhez, élelmiszerekhez, akkor javasoljuk a futárszolgálatos kiszállítást. Ahogy a kollégáink a futárnak át tudja adni megrendelését, a következő napon munkaidőben már ki is szállítják a megadott címre.

Bővebben a futáros kiszállításról >>

Átvétel Kecskeméti Csomagponton

A megrendelt csomagokat Kecskemétem előzetes egyeztetés után már személyesen is átveheti munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között.

Cím: 6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.

Bővebben a Kecskeméti Csomaggpont átvételről >>

 

Azonnali információkérés fűszerekkel, egyéb termékeinkkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található fűszerekkel, fűszerkeverékekkel, élelmiszerekkel és konyhafelszerelési eszközökkel  kapacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

 

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

 

Fűszeráruház-Fűszerkuckó ügyfélszolgálat

Fűszeráruház Ügyfélszolgálat

Amennyiben a webáruházunkban található fűszerekkel, élelmiszerekkel, konyhafelszerelési eszközökkel kapcsolatban gyorsan megválaszolandó kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.30 - 16.30 óra között a +36 70 453 88 88 telefonszámon, vagy küldjön emailt a rendeles@fuszeraruhaz.hu email címre.

 

Fűszerek  I  Fűszerkeverékek  I  Tészták , magvak és lisztek  I  Édesség & nasi  I  Készételek & Konzervek  I  Savanyított és sós termékek  I  Konyhafelszerelés