TOP termékek

Akciós termékek

Közösségi oldalak

facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Sajtószoba

Már megalakulásunk óta kiemelt figyelmet fordítunk cégünk, az A1 Marketing Kft. pénzügyi stabilitására. Így a sok különböző beszállítóinknak is sikerül folyamatosan bizonyítanunk, hogy a kölcsönös együtműködésünkben rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot vállalnak. Bizonyíték erre a Bisnode "AA" Tanúsítványa is, amire a magyarországi cégeknek csak mindösze 1,75 %-a jogosult. 

Hivatalos Bisnode tanúsítványunk

A nagyításhoz kattintson a képre

 

HVG és a Céginformácio.hu tanústványa

A HVG és a Céginformáció.hu a több mint egy évtizede tartó sikeres TOP 500 -as céglista közös projekt után létrehozta az "Ajánlott cég" tanúsítványt, aminek követelményrendszere alapján a fuszeraruhaz.hu webáruházat is üzemeltető cégünk, az A1 Marketing Kft. eleget tesz a bronz kategória kritériumainak. 

Ezt a minősítést több szempont alapján kaptuk meg, elismerve cégünk pénzügyi stabilitását. Ez egyúttal garancia arra is, ha bankkártyával vagy előreutalással fizet, a megrendelését garantáltan megkapja. Hiszen cégünk, az A1 Marketing Kft. az elmúlt 3 évben nem jelent meg valamilyen negatív adattal a cégközlönyben vagy NAV oldalán.

 

A minősítés feltételrendszere

Min alapul az ajánlott cég bronz tanúsítvány feltételeinek a kiválasztása? A Céginformáció.hu Kft több évtizede foglalkozik cégminősítéssel, ahol a cégek fizetésképtelenségének valószínűségét próbáljuk előrejelezni. Ehhez számos adat áll a rendelkezésre, mint például cégadatok, pénzügyi adatok, negatív/pozitív események. Többváltozós statisztikai módszerek segítségével vizsgáljuk az adatbázist és keressük azokat a tényezőket, amik abban játszanak szerepet, hogy egy cég csődeljárás vagy felszámolási eljárás alá kerül. A rendelkezésre álló adatok közül a legnagyobb hatása a negatív eseményeknek van, mint a bírósági és NAV-os végrehajtás, adószám felfüggesztés, az Áfa fizetés elmulasztása. A 2019-es év szeptember közepéig megindított 3950 felszámolási eljárásból 3775 cég esetében fellelhető az említett negatív események közül legalább egy.

A bronz tanúsítvánnyal rendelkező cégek esetében tehát a bedőlés valószínűsége lényegesen alacsonyabb, mint az azzal nem rendelkező cégeknél. A tanúsítvány megléte tehát nem azt jelenti, hogy az adott cég nem fog valamilyen fizetésképtelenség eljárás alá kerülni vagy nem lesznek számlafizetési nehézségei, hanem az ő esetükben lényegesen alacsonyabb annak a valószínűsége, hogy felszámolás alá kerüljön.

A HVG & Céginformáció.hu "Ajánlott cég" bronz tanúsítványa 2019.