Halszósz nagy kiszerelésben 725 ml

Cikkszám: AZS-HALSZOSZ-700
Halszósz nagy kiszerelésben

Halszósz nagy kiszerelésben 725 ml

Cikkszám: AZS-HALSZOSZ-700
1 500 Ft

A Sqiud Brand által készített halszósz igazi, autentikus thai halszósz, amely csak friss halból és sóbol, természetes módon erjesztve készült. A 18 hónapos érlelés alatt így magas minőségű halszósz születik, amely gazdag a természetes fehérjékbn. Jellemzője az illatos aroma, és a világos, vörösesbarna szín. A robusztus ízű halszósz ideális a sütéshez, pácoláshoz, és a mártásokhoz is.

 

A termék adatai:

Kiszerelés: 725 ml

Bruttó egységár: 2069 Ft/l

Kiszerelés
725 ml
Márka
Squid
Egységár
Egységár

Ft/kg

2.069 Ft/l
Kiszerelés:

Az ázsiai konyha legalapvetőbb ízesítője, só illetve szójaszósz helyett is többnyire ezt használják. Szinte minden receptben előfordul. Hatalmas fahordókban apró, nagyon friss halakat (ajókát és egyebet) rétegeznek sóval (10:4 arányban), három hónapi érlelés után a hordó nyitott csapján megindult kicsorgó levet vissza-visszaöntik a tetejére, végül 6-12 hónap múltán végleg lecsapolják az elkészült szószt. Ezután már cserépedényekben tárolják.A legjobb minőséget (mint az extra szűz olívaolajnál) az első csapolás adja: világosabb színű, tisztán áttetsző folyadék. Ezt adják fel az asztalra. A második-harmadik szüret kevésbé jó, általában a főzésnél használják.

 

 

Átlagos tápérték 100 ml termékben.
-szénhidrát:2g ebből cukrok:1,5g
-zsír:<0,5g ebből telített: <0,1g
-fehérje:11g

-rost:0 g

-cukor:0 g

-só:21,9g

-energia:221kJ/52kcal


Fűszervonal

Kérdése van a webáruházunk kínálatával kapcsolatban? Vagy a fűszereszéssel, fűszerek használatával kapcsolatban szerene segítséget kérni? Akkor hívja bátran szakértő kollégáinkat munkanapokon 9.00 - 15.00 óra között, vagy írjon emailt a rendeles@fuszeraruhaz.hu címre.

Cikkszám
AZS-HALSZOSZ-700