Római kömény egész fűszer, 30 g

Cikkszám: FA-ROMAIKOMENY-EGESZ-30
Római kömény egész fűszer

Római kömény egész fűszer, 30 g

Cikkszám: FA-ROMAIKOMENY-EGESZ-30
Raktáron  16 db
200 Ft

A római kömény a mediterránumban nagyon kedvelt fűszernövény. Vékony, sárgásbarna, megnyúlt tojásdad magok. Fanyarabb, csípősebb ízű a konyhai köménynél. Ez mellet a római kömény fontos alapanyaga sok fűszerkeveréknek, chutney-nak, chili- és curry pornak. Serpenyőben megpirítva intenzívebb ízt kapunk.

A római köményt ajánljuk húsokhoz, halhoz, lencséhez, csicseriborsóhoz, babhoz, tojásos ételekhez, pácokhoz, zöldségekhez, valamint káposztás ételekhez, kenyér ízesítéséhez, sajtkészítéshez is.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.