Köménymag egész szemek 30 g

Cikkszám: FA-KOMENYMAG-EG-30
Köménymag egész szemek

Köménymag egész szemek 30 g

Cikkszám: FA-KOMENYMAG-EG-30
Raktáron  14 db
150 Ft

A köménymag a földön a legkedveltebb, és legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Hazánkban is igen kedvelt fűszer. Népies nevei a konyhakömény, és a régi kömény. Íze erős, fanyar, ánizsra emlékeztető, ezért más fűszerekkel ritkán kombinálják. Zsíros olajat, illóolajat, fehérjét tartalmaz.

Köménymagot még kenyérbe, péksüteményekbe, sós süteményekbe is rakják. Sok helyen a köménymagból levest is főznek. Kimondottan ajánljuk örözöttekbe, sajtokba, levesekbe, főzelékekbe, sültekhez, túrós ételekbe, kolbászfélékbe, és savanyúságokhoz is


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.