Köménymagos sertéssült fűszerkeverék, 30 g

Cikkszám: FA-KOMENYMAGOS-SERTESSULT-FK-30
Köménymagos sertéssült fűszerkeverék

Köménymagos sertéssült fűszerkeverék, 30 g

Cikkszám: FA-KOMENYMAGOS-SERTESSULT-FK-30
Raktáron  9 db
170 Ft

A köménymagos sértéssült fűszerkeverék jól illik a grillezett vagy  rostonsütéshez malachoz, sertéshez. De használhatja a húsok pácolásához is. A baráti összejövetelek, közös sütögetések egyik alap fűszerkeveréke.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
9 db
Márka
Fűszerkuckó
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Magyarország
Kiszerelés
30 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

5.667 Ft/kg