A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
Bevásárló lista korma curry készítéséhez 4 főre: 1 nagy karfiol vagy 400 g csirkehús
1. Szeletelje fel a húst, a halat és/vagy a zöldségeket majd kb 5 percig kevés olajon pirítsa meg. 2. Adja hozzá a mártást és kb 15 percig főzze. 3. Tálalja rizzsel vagy naan kenyérrel (currys rizs és naan)
indiai konyha, indiai szószok, paszták, curry,
A korma indiai curryszósz csodálatosan enyhe, tökéletes gyerekeknek, vagy olyanoknak, akik nem szeretik a curryt csípősen. A Patak’s Korma curry egy finom, krémes mártás amelyben a kókusz finoman kiegyensúlyozott ízt ad a korianderrel és az autentikus fűszerekkel.
ivóvíz, tejszín (TEJ) (8%), cukor, kókuszzsír (5%), kókuszreszelék (4,5%), repceolaj, módosított kukoricakeményítő, sűrített paradicsompüré, gyömbérpüré, fokhagymapüré, fűszerek (1%), vörös hagyma, étkezési só, étkezési sav (tejsav), citromlésűrítmény, szárított korianderlevél.
Tejet, földimogyorót és dióféléket tartalmazhat! Vegetáriánusok is fogyaszthatják. Felbontás után rövid időn belül elfogyasztandó. Az üveg tartalma kb. 3 adag korma curry elkészítéséhez elegendő.
- Energia: 584 kJ/139 kcal - Zsír: 10,4 g, amelyből telített zsírsavak: 5,5 g - Szénhidrát: 9,4 g, amelyből cukrok: 6,6 g - Fehérje: 1,2 g - Só: 0,75 g