A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
Egyszerű sushi készítés: Ez a forma leegyszerűsíti a sushi készítési folyamatot, lehetővé téve, hogy otthon is tökéletes formájú és professzionális megjelenésű sushi tekercseket készítsen.Sokoldalú felhasználás: Ezzel a formával különféle típusú sushi tekercseket készíthet, beleértve a kaliforniai tekercseket, a zöldségtekercseket és még sok mást, különféle ízlések és preferenciák szerint.Időtakarékos: Mondjon búcsút a kézi sodorgatással járó szusi gondoknak! Ez a forma időt és erőfeszítést takarít meg, így a sushi elkészítése gyors és élvezetes.Készen állsz, hogy profiként sodord a saját sushidat? Szerezze be műanyag sushi formáját még ma, és készítsen otthon finom sushi remekműveket!
Bemutatjuk a háromrészes műanyag sushi készítő formát – a tökéletes eszköz a nagy sushi tekercsek könnyű elkészítéséhez! A sushi készítő forma mérete: 20,5 cm x 7,0 cm x 7,5 cm. Standard, 5 cm átmérőjű sushi készíthető vele
Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok hosszában félbe vágva, friss uborka hasábokra vágva, krémsajt
A hoso maki elkészítése:
Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől A nori lap alsó részén rakj egy réteg krémsajtot, arra uborka hasábokat. Tekerd fel.
Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok, nyers lazac csíkokra vágva, friss uborka hasábokra vágva, krémsajt
A futo maki elkészítése:
Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1,5 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől A nori lap alsó részén rakj egy réteg krémsajtot, arra a lazacot és az uborka hasábokat. Tekerd fel.
Hozzávalók: sushi rizs, wasabi, szeletelt füstölt lazac
A nigiri sushi elkészítése:
Nedves kézzel formálj kis „csónakokat” az alja lapos legyen a teteje púposA rizs tetejét kend be wasabival és helyezd rá a lazac darabokat
Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok, surimi, kaliforniai paprika csíkokra vágva, krémsajt, csokor metélőhagyma, fekete szezámmag
A california maki elkészítése:
Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől. A rizst szórd meg szezámmaggal, majd fordítsd meg úgy hogy a rizs legyen lefelé a bambuszlapon. Rakj egy réteg krémsajtot a norira, majd a surimit, a paprikát és a metélőhagymát is rakd rá. Tekerd fel.