A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
víz, repceolaj, őrölt fűszerek (19%) (koriander (7%), paprika, kurkuma, kömény (2%), fűszerek, görögszéna, édeskömény, piros chili), só, szárított kókuszdió (4%), kukoricaliszt, savak (ecetsav, citromsav), tamarind, fokhagymapor
Mustárt, földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.
A Jalfrezi paszta a pikáns ízek kedvelőinek igazi kincsesbányája. Ez a fűszeres, aromás keverék paradicsom, hagyma, gyömbér, fokhagyma, chili, garam masala és kurkuma harmonikus elegyét ötvözi, aminek köszönhetően ízletes, pikáns indiai ételeket varázsolhatunk az asztalra. A Jalfrezi paszta tökéletesen illik húsokhoz, zöldségekhez és hüvelyesekhez is, így bátran kísérletezhetünk vele a konyhában.
A pasztát a legegyszerűbben pácolásra használhatjuk: pácoljuk be benne a húst vagy a zöldségeket legalább 30 percre, de akár egy éjszakára is. Ezáltal az ízek áthatolják a falatokat, a hús pedig puha állagot kap. Ha szószok és mártások ízesítésére szeretnénk használni a Jalfrezi pasztát, adjunk hozzá egy keveset a kedvenc curryhez, vagy pirítsunk meg hagymát és fokhagymát, majd öntsük hozzá a pasztát és a kívánt mennyiségű folyadékot. A Jalfrezi paszta kiváló alapja a curryknek is: pirítsunk meg hagymát és fokhagymát, majd öntsük hozzá a pasztát és a folyadékot. Adjunk hozzá húst, zöldségeket és hüvelyeseket, és főzzük, amíg minden megpuhul.
A Jalfrezi paszta ízét ízlésünknek megfelelően csípősebbre vagy enyhébbre tehetjük. Ehhez adjunk hozzá chilipaprikát, vagy csökkentsük a chili mennyiségét a receptben. A pasztát növényi olajban pirítva még intenzívebb ízt kapunk. A Jalfrezi pasztával készült ételeket köretként rizzsel, naan kenyérrel vagy chapattival tálalhatjuk.
- Energia:1177kJ/285 kcal- Zsír: 24.3 g -ebből telített zsírsavak: 3.7 g- Szénhidrát: 7.8 g -ebből cukrok: 1.1 g- Fehérje: 3.2 g - Só: 4.8 g