A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
Melegítsünk fel 240 ml (1 csésze) kókusztejet 50 g (vagy 3 evőkanál) curry pasztával együtt, és kevergetve addig melegítsük, amíg olaj nem jelenik meg a tetején. Adjunk hozzá 250 g szeletelt marhahúst vagy csirkét, és kevergetés mellett készre sütjük. Adjunk hozzá 240 ml (1 csésze) vizet és forraljuk fel. Adjunk hozzá egy kis burgonyát és hagymát. Főzzük puhára. Ízlés szerint adjunk hozzá halszószt. Főtt rizzsel tálaljuk.
Tipp: Finomabb, krémesebb és sűrűbb curry esetén a vizet helyettesítse a kókusztejjel vagy a tejjel. Felbontás után maximum 14 napig fogyaztható.
A currypaszta nyomokban halat és egyéb puhatestűeket tartalmazhat.
A Yellow Curry paszta gazdag, krémes és kellemesen fűszeres ízélményt nyújt. Ez a sárga curry paszta egyedülálló, mivel a klasszikus thai fűszerek, mint a galangal, citromfű, és a mogyoróhagyma mellett, kurkumát és száraz fűszereket, mint a koriander, kömény és curry por is tartalmaz, ami meghatározza jellegzetes sárga színét és ízét.
A Yellow Curry paszta használata rendkívül sokoldalú. Kiválóan alkalmas húsok, különösen csirke, de akár tengeri ételek, zöldségek vagy tofu fűszerezésére is. A pasztát gyakran használják krémes, közepesen csípős curryk elkészítéséhez, amelyeket kókusztejjel kevernek össze, hogy sima, gazdag textúrát kapjanak.
A sárga curry paszta egyszerű és gyors módja annak, hogy otthon is elkészíthessünk egy ízletes, autentikus thai ételt. Az előkészített paszta segítségével könnyedén elérhetjük azt a mély, komplex ízvilágot, ami jellemző a thai konyhára, anélkül, hogy órákat töltenénk el a fűszerek összeállításával.
fokhagyma, mogyoróhagyma, növényi olaj (pálma, SZÓJA), fűszerek (koriander, gyömbér, kömény, MUSTÁRMAG, görögszéna, kurkuma), só, citromfű, GARNÉLARÁK paszta (GARNÉLARÁK, só), chili, galangal
- Energia: 1277 KJ/308 kCal- Zsír: 22 g, ebből telítetlen: 13 g- Szénhidrát: 18 g, ebből cukor: 6,2 g- Fehérje: 4,9 g- Só: 10,8 g