A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
A teriyaki fűszerpaszta leggyakoribb felhasználása a csirke, vagy marha marinálása. A húst a pasztával pácoljuk be majd néhány órára, de akár egy éjszakára is a hűtőbe helyezhetjük, hogy az ízek teljesen átjárják a húst. Ezt követően a húsokat grillezhetjük, sütőben süthetjük vagy serpenyőben piríthatjuk.
Tipp: Oldjunk fel egy tasak teriyaki fűszerpasztát 125 ml vörösborban. Ebben a keverékben pácolunk 1 kg összedarabolt sertésoldalast kb. 45 percig. Ezután a bordákat 45-60 perc alatt készre a sütjük 190 ° C-os sütőben.
A Teriyaki fűszerpaszta bordához egy különleges, ízletes és sokoldalú fűszerkeverék, amely a japán konyha egyik legnépszerűbb ízvilágát hozza el az otthonokba. Ez a paszta a hagyományos teriyaki mártás alapját képezi, amely szójaszószból, cukorból és fokhagymából áll.
SZÓJA szószpor (SZÓJABAB, BÚZA, só, maltodextrin, SZÓJA szósz [SZÓJBAB, BÚZA, só, víz], ízfokozók: E621, E635, szín: E150a), cukor, szőlőcukor (szulfitot tartalmaz), paradicsompor, só, kukorica keményítő (szulfitot tartalmaz), csomósodásgátló: E551, fűszerek, aroma (antioxidánsokat tartalmaz: E320, E301), savanyúságot szabályozó: E296, színezőanyag: E150c