A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
kakukkfű, bors, gyömbér, szegfűszeg, borókabogyó, tárkony, fahéj, koriander, babérlevél
A vadpác fűszerkeverék a vadhúsok pácolásához lett kifejlesztve, hogy a húsok lágyabbak, zamatosabbak és még ízletesebbek legyenek. Ez a különleges fűszerkeverék olyan hagyományos fűszereket tartalmaz, mint a borókabogyó, tárkony és kakukkfű, melyek tökéletesen harmonizálnak a vadak jellegzetes ízével.Használat előtt a húst ajánlott minimum 12-24 órára a pácban hagyni, hogy a fűszerek teljesen átjárják azt. Legyen szó szarvasról, vaddisznóról vagy vadnyúlról, ezzel a fűszerkeverékkel minden vadétel egyszerűen és könnyedén készíthető el.
A vadpác fűszerkeverék tárolása során fontos, hogy száraz, hűvös helyen, jól záródó edényben kerüljön elhelyezésre, így megőrzi frissességét és aromáját. Kerüljük a közvetlen napfényt és a magas páratartalmat, hogy hosszú ideig élvezhessük intenzív ízét.
A vadpác fűszerkeverék földimogyorót, diót, zellert, mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Nagyobb kiszerelésre lenne szüksége? Éttermek, vendéglők, nagykonyhák részére ezt a fűszert nagyobb kiszerelésben is el tudjuk készíteni. Ha ilyenre van szüksége, kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot bármely fűszerre vagy fűszerkeverékre, a szükséges kiszerelés, és a havi várható mennyiség megjelölésével az elérhetőségeink menüpontban található űrlap segítségével. A Fűszeráruház elérhetőségei >>