A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
vajbab (60%), víz, só
A konzerv vajbab használat előtt öblítsük le, hogy eltávolítsuk a felesleges sót. Ha puhább állagot szeretnénk, áztassuk be vízbe főzés előtt. A vajbab ízesítéséhez bátran kísérletezzünk fűszerekkel, gyógynövényekkel, fokhagymával, hagymával, paprikával, paradicsommal és minden ízvilággal, ami megnyeri a tetszésünket.
A vajbab hűtőszekrényben 3-4 napig, fagyasztóban 3 hónapig tárolható, így bármikor kéznél lehet, ha megéhezünk egy ízletes és tápláló fogásra.
Energia: 285kJ/68 kcalZsír: 0,5 g- ebből telített zsírsavak: 0,1 gSzénhidrát: 9,1 g- ebből cukor: 0 gRost: 4,8 gFehérje: 4,3 gSó: 0,5 g