A világ kedvenc fűszerei és alapanyagai az Ön asztalára!
Ügyfélszolgálat: +3670 453 8888 I rendeles@fuszeraruhaz.hu
borsókeményitő, mungóbab keményítő 30%, víz
A vermicelli üvegtészta használata: csak öntsön rá forró vizet, hagyja 3-5 percig állni, majd öntse le róla. Használhatjuk töltelékként gombócokba, salátának, levesekbe, vagy akár édes desszertnek is.
Vermicelli üvegtészta - tápláló tészta tojás nélkül. Az üvegtészta vagy celofántészta mungóbab keményítőből és borsókeményítőből készül víz hozzáadásával, tojás nélkül. Az üvegtésztát sokféle képpen használja a kínai, thai, koreai, vietnami, indonéz és a filippinó konyha is.
- energia: 1462 kJ/344 kcal- szénhidrát: 86 g, ebből cukrok: 0 g- zsír: 0 g, ebből telített: 0 g- fehérje: 0 g- só: 0,04 g