Fűszervaj fűszerkeverék, 30 g

Cikkszám: FA-FUSZERVAJ-FK-30
Fűszervaj fűszerkeverék gasztro

Fűszervaj fűszerkeverék, 30 g

Cikkszám: FA-FUSZERVAJ-FK-30
Raktáron  12 db
170 Ft

Szeretne egy puha, omlós steaket? Vagy egy kis zamatos sült húsra vágyik? Készítsen egy különleges fűszervajat ezzel a különleges fűszervaj fűszerkeverékkel. Keverje ki vajjal, és kenje be vele a húsokat, akár sütés közben is.


Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, akkor nézze meg a raktárkészletet. Ha ebből a termékből több darabot szeretne vásárolni, mint amennyi a készleten van, kérjük írja meg nekünk. Ügyfélszolgálatunk ezután felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztett a várható szállítással kapcsolatban. Kérdéseit a fűszerekkel vagy fűszerkeverékekkel, élelmiszereinkkel kapcsolatban emailben az info@fuszeraruhaz.hu címen várjuk, vagy hívja munkanapokon Ügyfélszolgálatunkat a 8.00 - 15.00 óra között a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Raktárkészlet
12 db
Márka
Fűszerkuckó
Származási hely
Származási hely

A fűszereknél az egyes termőhelyekene a termett mennyiség korlátozottan állhat rendelkezésre. Ezért előfordulhat, hogy a folyamatos ellátás érdekében máshonnan kerülnek beszerzésre. Termmészetesen törekszünk rá, hogy a minőség ne változzon. Így ha Önnek különösen fontos, hogy az adott raktáron lévő termék honnan származik, kérjük kérdezze Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 70 453 8888 telefonszámon.

Magyarország
Kiszerelés
30 g
Egységár
Egységár

Ft/kg

5.666 Ft/kg